Arhiva vesti
                   
17. Maj 2024.

DOM ZDRAVLjA: PREVENTIVNI PREGLEDI U NEDELjU

Preventivni opšti kardiološki pregledi, koji podrazumevaju merenje krvnog pritiska, EKG zapis, osnovnu krvnu sliku i merenje šećera u krvi obavljaće se u nedelju (19. maj) u Domu zdravlja Bujanovac, u periodu od 8 do 17 časova. Pored toga, u službi za radiološku dijagnostiku radiće se i ultrazvuk abdomena.

17. Maj 2024.

„MOJ KOMŠILUK KROZ STARE ZANATE“: ZAJEDNIČKI PROJEKAT ALBANSKIH I SRPSKIH UČENIKA

U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Levosoju kod Bujanovca u četvrtak je održana prezentacija pod nazivom „Moj komšiluk kroz stare zanate“, u okviru završnog projekta na temu interkulturalnosti.  

 

16. Maj 2024.

PREDSEDNIK SPORTSKOG SAVEZA DAVOR ŠTEFANEK U LEVOSOJU, ŠKOLE DOBILE POKLONE

Predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek posetio je u sredu Osnovnu školu “Vuk Karadžić” u Levosoju kod Bujanovca. Štefanek je ovom prilikom podelio sportske rekvizite i opremu koju je Sportski savez Srbije obezbedio za četiri osnovne i jednu srednju školu u bujanovačkoj opštini.

 

15. Maj 2024.

LEGENDE FK PARTIZAN I NEKOLIKO SADAŠNjIH IGRAČA GOSTI RAKOVCA

Članovi uprave FK Partizan iz Beograda, Rade Zalad, Aca Trifunović, Zoran Rajić i Dragan Trailović, kao i dvojica aktuelnih fudbalera Partizana, dolaze u četvrtak (23. maj) u Bujanovac, gde će ih dočekati članovi Mesne zajednice Rakovac i FK BSK.

 

15. Maj 2024.

ALEKSA ZLATKOVIĆ OSVOJIO PRVU NAGRADU NA TAKMIČENjU ,,EUFONIJA 2024″

Aleksa Zlatković, učenik drugog razreda Muzičke škole u Bujanovcu, ponovo je osvojio prvu nagradu, ovoga puta na takmičenju ,,Eufonija 2024″, održanom u utorak u Novom Sadu.

 

 

15. Maj 2024.

MEĐUNARODNI KURS ZA INSTRUKTORE UJEDINjENIH NACIJA

Međunarodni kurs za instruktore Ujedinjenih nacija koji će obučavati vojno osoblje jedinica zaduženih za interakciju sa lokalnom populacijom u zoni mirovnih operacija počeo je juče u bazi „Jug“ kod Bujanovca.

 

14. Maj 2024.

ZA PODIZANjE ENERGETSKE EFIKASNOSTI U BUJANOVCU OVE GODINE REKORDNA SUMA - 18,7 MILIONA DINARA

U novom ciklusu programa energetske sanacije porodičnih kuća i stanova, koji podrazumeva budžetsko sufinansiranje zamene stolarije, izradu fasada, zamenu kotlova i cevne mreže, ugradnju solarnih panela i drugo, Bujanovčanima će na raspolaganju biti rekordna suma – 18,7 miliona dinara.

 

14. Maj 2024.

MATEJA IZ BUJANOVCA NAJBOLjI NA “MEDIJANA GUITAR FEST“ U NIŠU

Mateja Trajković iz Bujanovca, učenik petog razreda gitare u bujanovačkoj Muzičkoj školi, osvojio je prvu nagradu na takmičenju „Medijana Guitar Fest“, održanom u subotu u Nišu.

 

13. Maj 2024.

NENAD MITROVIĆ PRISUSTVOVAO OTVARANjU MEĐUNARODNOG KOŠARKAŠKOG FESTIVALA U BUJANOVCU

Vršilac dužnosti direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović, prisustvovao je otvaranju 12. Međunarodnog Mini basket festivala "Sačuvajmo decu" u Bujanovcu.

 

13. Maj 2024.

POJAČANA KONTROLA AUTOBUSA I TERETNIH VOZILA OD 13. DO 19. MAJA

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, od 13. do 19.maja, sprovodiće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na otkrivanje prekršaja koje čine vozači autobusa i teretnih vozila.

 

  Следећа страна»