Arhiva vesti
                   
31. Maj 2024.

GLASANjE JE MOGUĆE I BEZ POZIVA

Svaki građanin sa pravom glasa može da ostvari svoje biračko pravo i ako nije dobio papirno obaveštenje ili poziv za glasanje.

 

30. Maj 2024.

AKCIJA DOBROVOLjNOG DAVANjA KRVI U BUJANOVCU 30. MAJA 2024

Crveni krst Bujanovac , u saradnji sa  Zavodom za transfuziju krvi iz Niša ,  organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi 30. maja 2024. godine .

 

30. Maj 2024.

„SVETOSAVCI“ U PETAK NA TRGU SLAVE SA TRUBAČIM

Maturanti bujanovačkih srednjih škola „Sveti Sava“ i “Sezai Suroi” u petak završavaju školsku godinu. Poslednji školski dan “Svetosavci” će tradicionalno obeležiti uz trubače na gradskom trgu od 14 časova, a zatim će slavlje nastaviti u jednom od lokalnih kafića. Matursko veče proslaviće 10. juna, dok će njihovi albanski drugari to isto učiniti dva dana ranije, 8. juna.

 

30. Maj 2024.

“UZMI RAČUN I POBEDI“: DO SADA PODELjEN 71 STAN

Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su ugovore sa dobitnicima stanova u trećem izvlačenju tekućeg ciklusa nagradne igre Uzmi račun i pobedi.

 

29. Maj 2024.

NENAD MITROVIĆ PRISUSTVOVAO DODELI FUDBALSKE OPREME KLUBOVIMA PČINjSKOG OKRUGA

Nenad Mitrović v.d direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa prisustvovao je dodeli fudbalske opreme od strane Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije.

 

29. Maj 2024.

PROJEKAT „ČISTA SRBIJA“ U OPŠTINI MEDVEĐA

Kroz projekat „Čista Srbija“ Mađarska vlada u saradnji sa vladom Srbije finansira izradu projektno tehničke dokumentacije rekonstrukcije i dogradnje vodovodne i kanalizacione mreže, kao i projektno tehničku dokumentaciju za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na dve lokacije, na teritoriji Opštine Medveđa.

 

28. Maj 2024.

NOVI KONKURSI ZA PRIJEM U SPECIJALNE JEDINICE VOJSKE SRBIJE OD 1. JUNA DO 31. JULA

Ministarstvo odbrane Vlade Republike Srbije i Vojska Srbije raspisaće 1. juna konkurse za prijem novih pripadnika u sastav 72. brigade za specijalne operacije i Odreda vojne policije specijalne namene „Kobra”.

 

28. Maj 2024.

KONKURS SAVETA EVROPE ZA MLADE

U duhu obeležavanja 75 godina postojanja, Savet Evrope organizuje foto i video takmičenje „Human rights, Camera, Action!“

 

27. Maj 2024.

JAVNI OGLAS O DAVANjU U ZAKUP POVRŠINA JAVNE NAMENE RADI POSTAVLjANjA MANjIH MONTAŽNIH OBJEKATA

Komisija za sprovođenje postupka za davanje u zakup nepokretnosti u javnoj svojini opštine Bujanovac na sednici održanoj dana 27.05.2024.godine raspisuje Javni oglas o davanjz u zakup površina javne namene radi postavljanja manjih montažnih objekata.

 

 

27. Maj 2024.

CRVENI KRST: AKCIJA U ČETVRTAK

Crveni krst Bujanovac, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša, organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak (30. maj) u holu Doma kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu, u periodu od 9 do 15 časova.

 

  Следећа страна»

 

 

homescontents