Arhiva vesti
                   
30. Novembar 2017.

„META U MEDVEĐI NIJE GOVORIO O NEZAVISNOSTI KIM

Novi Sad – Gostujući u emisiji „Pravi ugao" na Radioteleviziji Vojvodine, Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, kazao je da je albanski predsednik bio veoma dostojanstven i profesionalan...

30. Novembar 2017.

VLADIKA NIŠKI U OPŠTINI MEDVEĐA NAJAVIO OBNOVU CRKAVA

Medveđa - Njegovo preosveštenstvo episkop niški gospodin Arsenije posetio je opštinu Medveđa, i tom prilikom razgovarao sa predsednikom opštine Nebojšom Arsićem o zajedničkom zadatku, koji će biti da Crkva, država i društvo nastoje da zadrže stanovništvo na ovim prostorima.

30. Novembar 2017.

LOKALNI RAZVOJ OTPORAN NA KLIMATSKE PROMENE

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), uz podršku Globalnog fonda za životnu sredinu (GEF), sprovode projekat „Lokalni razvoj otporan na klimatske promene“.

29. Novembar 2017.

STANKOVIĆ: META NIJEDNOM NIJE SPOMENUO KIM U MEDVEĐI

Beograd - Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković demantovao je navode portala Preševa jon da je predsednik Albanije Iljir Meta prilikom  posete Medveđi „poželeo Beogradu da u dogledno vreme donese „pravu odluku“ i prizna Kosovo“.

29. Novembar 2017.

STANKOVIĆ: ČEKAMO PREDLOG ALBANACA ZA ZASTAVU I GRB

Beograd – Predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković izjavio je da je država ranije ponudila Albancima na jugu Srbije da naprave svoje nacionalne simbole, ali da odgovora na tu ponudu još nema.

29. Novembar 2017.

OPŠTINA MEDVEĐA OBEZBEDILA POSAO ZA 20 MLADIH LjUDI SA FAKULTETSKOM DIPLOMOM

Medveđa – Projektom za ekonomsko osnaživanje mladih pod nazivom „Mladi do posla”, opština Medveđa je uspela da mladim visoko obrazovanim ljudima obezbedi posao.

28. Novembar 2017.

ILIR META: SRBI I ALBANCI ZAJEDNIČKI MOGU NAPRAVITI ČUDA U BUDUĆNOSTI

Medveđa - Predsednik Republike Albanije Ilir Meta u posetu opštini Medveđa došao je sa velikim optimizmom, kako je izjavio za albanski informativni TV kanal ABC Njuz, ukazujući na gostoprimstvo, saradnju i zajednički angažman na ojačavanju suživota Srba i Albanaca u toj opštini.

27. Novembar 2017.

PREDSEDNIK REPUBLIKE ALBANIJE POSETIO OPŠTINU MEDVEĐA

Medveđa - Ilir Meta, predsednik Republike Albanije, došao je u Republiku Srbiju u privatnu posetu opštini Medveđa, na inicijativu albanske strane, a uz saglasnost srpskih državnih organa i ambasade Republike Srbije u Tirani...

24. Novembar 2017.

STANKOVIĆ: ODOBRENA POSETA PREDSEDNIKA ALBANIJE MEDVEĐI

Beograd, Medveđa – „Državni organi Republike Srbije odobrili su dvodnevnu posetu predsednika Albanije Ilira Mete opštini Medveđa, koja je najavljena za 26. i 27. novembar kao privatna,“ izjavio je predsednik Koordinacionog tela...

24. Novembar 2017.

ZAVRŠEN PROJEKAT RAZMINIRANjA U SELU BREZNICA KOD BUJANOVCA

Bujanovac - Lokacija u okolini Breznice kod Bujanovca je bezbedna. Područje je istraženo, a pronađene su tri protivpešadijske mine i jedna ručna bomba. Sredstva za istraživanje lokacije, koja je na mapi Centra za razminiranje bila označena kao sumnjiva, odvojile su Vlade Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

  Следећа страна»