Arhiva vesti
                   
28. Februar 2019.

OBUKA 18 ROMA ZA NEGOVATELjE

Bujanovc – Javna ustanova Narodni unioverziet je potpisala dva ugovora o saradnji sa uduženjima Roma iz Vranjske banje i Bujanovca, pa će 18 njihovih članova započeti obuku za negovatelje.

28. Februar 2019.

KOMUNALAC: PROBLEM SMEĆA NA ULICAMA LEŽI U PALjENjU I MANjKU KONTEJNERA

Bujanovc – Javno preduzeće Komunalac će pokušati da nabavi najmanje 20 novih kontejnera, čime će bar donekle biti rešen problem đubreta na ulicama Bujanovca.

27. Februar 2019.

PČINjSKI OKRUG KOMPLETNO U SISTEMU „BEBO, DOBRO DOŠLA NA SVET“

Preševo – Šest opština Pčinjskog okruga tokom decembra prošle godine priključile su se sistemu za elektronsku prijavu novorođenčadi u okviru projekta „Bebo, dobro došla na svet“, čime je omogućen elektronski postupak prijave u vezi sa zahtevom za ostvarivanje prava na roditeljski dodatak...

27. Februar 2019.

LOVOM NA PREDATORE ZAVRŠEN KRAJ LOVNE SEZONE

Medveđa – Lovačko udruženje “Gornja Jablanica” sa područja opštine Medveđa za kraj sezona lova, organizovalo je hajku na vuka i lisicu.

25. Februar 2019.

EU PODRŠKA RAZVOJU MIKRO I MALIH PREDUZEĆA KLjUČNIH ZA EKONOMSKI RAST I POVEĆANjE ZAPOSLENOSTI

Bujanovac – U Bujanovcu su uručeni ugovori za 38 preduzeća iz Zaječarskog, Jablaničkog, Nišavskog, Pirotskog, Pčinjskog i Topličkog okruga.

25. Februar 2019.

MIGRANTI IZ BUJANOVCA UČESTVOVALI NA TURNIRU U MALOM FUDBALU

Bujanovac – Migranti iz Prihvatnog centra u Bujanovcu i KMF BSK odigrali dve utakmice i još jednom pokazali da fudbal zbližava ljude.

25. Februar 2019.

ZA DEČJE IGRALIŠTE 3,4 MILIONA DINARA

Medveđa – U Predškolskoj ustanovi “Mladost” u Medveđi privode se kraju radovi na izgradnji novog dečjeg igrališta sa mobilijarom. Ministartsvo bez portfelja za ovu namenu izdvojilo je 3.480.000 dinara, a u okviru projekta “Radimo za bolju budućnost dece”.

25. Februar 2019.

FENOMEN U SRBIJI – SELO IZGRAĐENO OD DRAGOG KAMENjA, A STOKA PIJE MINERALNU VODU

Medveđa – Selo Gornji Bučumet ispod planine Radan u opštini Medveđa jedini je kraj u Srbiji gde se drago kamenje može nabrati na i pored puta, na livadama, po voćnjacima, šumama i u dvorištima.

25. Februar 2019.

PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA SU BILI I OSTAĆE DEO SRBIJE

Beograd – „Nema govora o bilo kakvoj razmeni teritorija opština Preševo, Bujanovac i Medveđa. Taj kraj je uvek bio, jeste i ostaće deo Srbije. Razne spekulacije o razmeni samo uznemiruju i srpsko i albansko stanovništvo na jugu Srbije“...

21. Februar 2019.

STANKOVIĆ U BUJANOVCU NA DODELI BESPOVRATNIH SREDSTAVA EU PRO

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa prisustvovaće u petak 22. februara na poziv EU PRO dodeli sertifikata za bespovratna sredstva...

  Следећа страна»

 

 

homescontents