Arhiva vesti
                   
30. Novembar 2021.

U BUJANOVCU DATO 32.000 DOZA VAKCINA

Bujanovac – Beograd -  U opštini Bujanovac treću buster dozu vakcine protiv korone primilo je 2.367 građana, rečeno je Bujanovačkim u Domu zdravlja.

30. Novembar 2021.

MLADI KUVARI IZ „SVETOG SAVE“ DONELI JOŠ JEDNO ZLATO U BUJANOVAC

Bujanovac – Beograd -  Učenici bujanovačke Srednje škole “Sveti Sava” sa smera kuvar osvojili su zlatnu medalju na takmičenju u spremanju zimnice, održanom u Nišu.

25. Novembar 2021.

LOKALNE SAMOUPRAVE TREBA DA KANDIDUJU PROJEKTE

Beograd -  Više ministara u Vladi Srbije je, reagujući na opaske i pitanja poslanika u Skupštini Srbije vezane za nerazvijenije opštine i gradove, navelo da lokalne samouprave uvek mogu da kandiduju projekte koji su im važni i dobiju sredstva iz državnog budžeta za njih.

24. Novembar 2021.

MINISTAR VANjA UDOVIČIĆ U BUJANOVCU: OPREMA ZA ŠKOLE I KLUBOVE

Bujanovac – Beograd - Ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, obišao je nekoliko bujanovačkih osnovnih i srednjih škola, Fudbalski  klub BSK, Košarkaški klub Plej 017 i Sportski centar „Mladost“. Prilikom posete su uručene donacije ministarstva u vidu sportske opreme, rekvizita, lopti, golova, koševa, odbojkaških mreža.

24. Novembar 2021.

TURSKA RAZVOJNA AGENCIJA - TIKA - NAJAVLjUJE FINANSIRANjA NOVIH PROJEKATA

Bujanovac – Beograd - Novi koordinator Turske razvojne agencije TIKA u Beogradu, Mehmet Mete Anač, posetio je  Bujanovac i najavio finansiranje novih projekata.

23. Novembar 2021.

MISIJA OEBS U SRBIJI ZADOVOLjNA DOGOVORENIM NA DRUŠTVENOM DIJALOGU

Beograd - Misija OEBS-a u Srbiji saopštila je da pohvaljuje napredak koji su predstavnici vlade Srbije i Saveta albanske nacionalne manjine postigli po pitanju udžbenika na albanskom jeziku.

22. Novembar 2021.

MLADI ALBANCI I SRBI: ZAJEDNO MOŽEMO DA REŠIMO PROBLEME

Bujanovac – Beograd - Ekologija, nedostatak uređenih izletišta, sportskih terena i nefunkcionisanje Kancelarije za mlade, neki su od problema na koje ukazuju mladi Bujanovčani.

19. Novembar 2021.

BUJANOVAČKE ZANATLIJE KAO ČUVARI OD ZABORAVA

Bujanovac – Beograd - Izložbom predmeta starih zanata u sredu je u Domu kulture “VukKaradžić” u Bujanovcu održana 20. po redu manifestacija“Vredne ruke”.

19. Novembar 2021.

EKOLOŠKO DRUŠTVO „BUJANOVAC“ I ŠKOLE U AKCIJI ZA SMANjENjE OTPADA

Bujanovac – Beograd - U obeležavanju Evropske nedelje reciklaže otpada Ekološkom društvu „Bujanovac“ priključiće se nekoliko srednjih i osnovnih škola u opštini.

18. Novembar 2021.

MINISTARKA ČOMIĆ: NEMA PROGONA ALBANACA U SRBIJI, PASIVIZACIJA ADRESA SE RADI PO ZAKONU

Bujanovac – Beograd -  U Srbiji nema nikakvog organizovanog brisanja adresa (pasivizacije prebivališta) Albanaca i nema ničega osim primene Zakona o boravištu i prebivalištu, a oko toga smo se razumeli i sa predstavnicima Nacionalnog saveta Albanaca...

  Следећа страна»