Arhiva vesti
                   
29. Mart 2018.

PROJEKAT U SRBIJI KOJI JE UHLEBIO 1.950 LjUDI

Beograd -- Četvorogodišnji projekat Razvojne agencija Srbije i USAID-a za jači privatni sektor doprineo je razvoju malih i srednjih preduzeća južne i jugozapadne Srbije

29. Mart 2018.

SITUACIJA U OPŠTINAMA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA STABILNA, OCENILO PREDSEDNIŠTVO KOORDINACIONOG TELA

Beograd - Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković ocenio je da je situacija u ovim opštinama, kao i u protekloj godini, stabilna, bez političkih ispada ili narušavanja bezbednosti.

28. Mart 2018.

USAID I RAS OBELEŽAVAJU USPEH U UNAPREĐENjU KONKURENTNOSTI FIRMI U JUŽNOJ I JUGOZAPADNOJ SRBIJI

Beograd - Razvojna agencija Srbije (RAS) i Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) će danas svečano predstaviti rezultate i obeležiti uspešnu realizaciju Projekta za razvoj privatnog sektora (PSD), koji su sprovodile u protekle četiri godine.

28. Mart 2018.

BUJANOVAČKA BANjA: BESPLATNO ZA PENZIONERE

Bujanovac – Specijalna bolnica za rehabilitaciju u Bujanovačkoj banji je jedno od 24 banjska lečilišta u Srbiji u kojem mogu da se leče penzioneri o trošku Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

28. Mart 2018.

UPIS PRVAKA U ŠKOLU POČINjE 2. APRILA

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Upis prvaka u školu počinje 2. aprila i trajaće do kraja maja, a naredne školske godine u Srbiji u prvi razred trebalo bi da bude upisano 65.510 mališana.

28. Mart 2018.

SEDNICA PREDSEDNIŠTVA KOORDINACIONOG TELA - 28.03.2018.

U prostorijama Službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, počela je sednica Predsedništva tog Vladinog tela.

27. Mart 2018.

POZIV ZA MEDIJE - 27.03.2018.

Pozivamo vas da u sredu 28. marta u 12 časova, u kancelariji 130, (na prvom spratu), Istočni ulaz, Palata Srbija, prisutvujete početku sednice Predsedništva Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

27. Mart 2018.

BANjE SA JUGA SRBIJE PRIVATNE DO KRAJA GODINE

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Sve specijalne bolnice u srpskim banjama idu u privatizaciju do kraja godine, najavilo je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

27. Mart 2018.

OD 1. JULA RODITELjIMA POVRAĆAJ PDV-A NA BEBI OPREMU

Beograd - Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić ocenila je pozitivnim Zakon o finansijskoj podršci porodici sa decom, koji će, objasnila je, doneti novinu da će se povraćaj PDV – a na bebi opremu od prvog jula vraćati svim porodicama, čime će i roditeljski dodatak biti uvećan.

27. Mart 2018.

BANKE NEĆE MENjATI MAKSIMALNI IZNOS NA ČEKU OD 5.000 DINARA

Beograd  - Banke neće menjati maksimalni iznos na čeku od 5.000 dinara.  Prošlo je više od deset godina od poslednje promene limita na čeku, kada je “donja crta” sa 150, podignuta na 200 dinara, a iznos povećan sa tri na pet hiljada dinar. Banke u Srbiji nemaju nameru da promene maksimalan iznos na čeku od 5.000 dinara.

  Следећа страна»