Arhiva vesti
                   
29. Mart 2013.

PREDSEDNIK KOORDINACIONOG TELA I AMBASADOR VELIKE BRITANIJE RAZGOVARALI SA POLAZNICIMA ŠKOLE SRPSKOG JEZIKA

U četvrtak 28. marta polaznici „Škole srpskog jezika“ razgovarali su sa predsednikom Koordinacionog tela Zoranom Stankovićem, ambasadorom Velike Britanije Majklom Devenportom i predsednikom skupštine opštine Bujanovac Hajredinom Hidom.

29. Mart 2013.

STANKOVIĆ RAZGOVARAO SA MEŠTANIMA KONČULjA

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković, razgovarao je sa žiteljima sela Končulj u bujanovačkoj opštini. Meštani su izneli niz problema sa kojima se susreću u svakodnevnom životu i radu u ovom mestu na samoj administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom.

27. Mart 2013.

POZIV ZA MEDIJE - 27.03.2013.

Pozivamo vas da u četvrtak 28. marta ispratite posetu Zorana Stankovića, predsednika Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa i ambasadora Velike Britanije, Majkla Devenporta.

22. Mart 2013.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 22.03.2013.

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa sastaće se danas sa Vericom Kalanović, ministarkom regionalnog razvoja i lokalne samouprave i predsednikom opštine Preševo Ragmi Mustafom u resornom ministarstvu kako bi intenzivirali saradnju i razgovarali o ekonomskim projektima i razvoju ovog kraja.

20. Mart 2013.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 20.03.2013.

Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa je 13. marta prilikom posete poplavljenim područjima, obavešteno od Nagipa Arifija, predsednika opštine Bujanovac o situaciji koja je nastala kada je na administrativnoj liniji na nedozvoljenom mestu patrola Vojske Srbije zatekla više lica u pokušaju prelaska sa stokom.

20. Mart 2013.

SAJAM INVESTICIONIH POTENCIJALA

Pozivamo sve zainteresovane privrednike iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa da u ponedeljak 25. marta prisustvuju prezentaciji koncepta „Sajma investicionih potencijala“. Prezentaciju i predstavljanje načina prijavljivanja na Sajmu, izložiće predstavnici Privredne komore Srbije u opštinama Bujanovac i Medveđa.

19. Mart 2013.

OBUKA ZA ORGANSKU POLjOPRIVREDNU PROIZVODNjU

Leskovac - Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga u narednih šest dana organizuje obuku iz oblasti organske poljoprivredne proizvodnje za  učesnike projekta ,,Podrška proizvodnje organske hrane u južnoj Srbiji” koji finansira austrijska razvojna agencija ADA.

18. Mart 2013.

RAZVOJ JUGA SRBIJE PRIORITET ZA VLADU

Niš - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić poručio je prekjuče u Nišu da su za Vladu Srbije ekonomska obnova i razvoj juga zemlje jedan od prioritetnih strateških interesa, jer nastavak siromašenja i depopulizacije tog dela države može imati katastrofalne posledice po Srbiju.

18. Mart 2013.

PROBLEM MLADIH U OPŠTINI MEDVEĐA

Beograd - Problemi mladih u opštini Medveđa na jugu Srbije isti su bez obzira na njihovu etničku pripadnost, bez obzira na to da li su Srbi ili Albanci, rečeno je na tribini koja je održana u toj opštini.

  Следећа страна»