Arhiva vesti
                   
29. Januar 2021.

TRAG FONDACIJA OBJAVILA KONKURS ZA 14. VITRUS NAGRADU ZA FILANTROPIJU (Rok: 25. februar 2021)

Trag fondacija je objavila konkurs za godišnju, četrnaestu po redu, VIRTUS nagradu za filantropiju. Ovaj konkurs ima za cilj odavanje priznanja dobročiniteljima, kako pojedincima, tako i kompanijama i preduzećima...

29. Januar 2021.

KONKURS „PRIČE IZ KOLEVKE" ZA RODITELjE DECE UZRASTA DO GODINU DANA (ROK: 30. JANUAR 2021)

Mladi roditelji koji žele da dobiju kolica za bebu, prenosiv krevetac, šetalicu ili buster mogu da učestvuju na nagradnom konkursu „Priče iz kolevke”. Za učešće je potrebno da opišu njima drag i zanimljiv događaj...

28. Januar 2021.

JAVNI POZIV ZA PODRŠKU ODGOVORU NA POSLEDICE KOVIDA 19 U PODSTANDARDNIM ROMSKIM NASELjIMA (Rok: 26. februar 2021)

Uz podršku Vlade Švajcarske, program Swiss PRO će kroz novi javni poziv podržati 10 lokalnih projekata čiji je cilj poboljšanje pristupa pravima i osnovnim potrebama građana i građanki koji žive u podstandardnim romskim naseljima.

28. Januar 2021.

PREDSEDNIK VUČIĆ: U MAJU I NOVEMBRU PO 30 EVRA PUNOLETNIM GRAĐANIMA, A PENZIONERIMA JOŠ 50 EVRA

Beograd - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je juče najavio realizaciju paketa ekonomskih mera vrednog 2,5 milijarde evra, među kojima su novčana davanja za sve punoletne građane i minimalne zarade za privredu.

28. Januar 2021.

U DOM ZDRAVLjA U PREŠEVU STIGLO NOVO SANITETSKO VOZILO

Preševo - Dom zdravlja u Preševu je dobio novo, najsavremenije opremljeno sanitetsko vozilo, izjavio je direktor te ustanove dr Driton Salihu.

27. Januar 2021.

JAVNI POZIV ZA PODRŠKU LOKALNIM SAMOUPRAVAMA ZA SPROVOĐENjE USLUGA SOCIJALNE ZAŠTITE KAO ODGOVOR NA POSLEDICE KOVIDA 19 (Rok: 26. februar 2021)

Uz podršku Vlade Švajcarske, program Swiss PRO će kroz novi javni poziv pod sloganom „Snage udruži, podršku pruži“ direktno podržati do 20 lokalnih samouprava da realizuju projekte za sprovođenje i razvoj usluga socijalne zaštite usmerenih na ublažavanje efekata kovida 19.

27. Januar 2021.

ZAHTEV ZA NADOKNADU ŠTETE OD POPLAVA DO SADA PODNELO PREKO 130 STANOVNIKA OPŠTINE BUJANOVAC

Bujanovac – Za nepune dve nedelje od kako je počelo prijavljivanje štete prozrokovane poplavama u opštini Bujanovac, oko 130 meštana podnelo je zahteve lokalnom Štabu za vanredne situacije za nadoknadu.

27. Januar 2021.

POČELA VAKCINACIJA I U OPŠTINI MEDVEĐA, PREDSEDNIK OPŠTINE ZADOVOLjAN ODZIVOM GRAĐANA

Medveđa - Masovna vakcinacija je otpočela i na teritoriji opštine Medveđa, gde se imunizacija građana obavlja na tri punkta, u Domovima zdravlja u Medveđi, Sijarinskoj Banji i Lecu. Do petka je kinesku vakcinu primilo preko 200 stanovnika opštine Medveđa.

26. Januar 2021.

O UPRAVLjANjU KARIJEROM TOKOM PANDEMIJE: POZIV ZA YOUTH2BUSINESS DOGAĐAJ (ROK: 1. FEBRUAR 2021)

Osmi po redu Youth2Business događaj pod nazivom „Razvoj karijere u doba pandemije“ će se održati  2. februara 2021. godine u onlajn formatu, sa početkom od 20 časova.

26. Januar 2021.

VLADA SRBIJE: OD DANAS VAKCINACIJA SAMO GRAĐANA KOJI SU DOBILI POZIV

Preševo, Bujanovac,  Medveđa - Vlada Srbije je saopštila je da će od danas na svim punktovima moći da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave sa terminom vakcinacije.

  Следећа страна»