Arhiva vesti
                   
29. Septembar 2023.

„HEBA“ I RK BSK PONOVO ZAJEDNO: MOŽEMO MNOGO DA POSTIGNEMO

Bujanovac - Bujanovački Rukometni klub BSK i fabrika vode i sokova „Heba“ ozvaničili su danas saradnju i sponzorstvo, čime se „Heba“ vraća u bujanovački rukomet posle više od 10 godina godina. Ugovor o sponzorstvu danas su potpisali direktor fabrike Zoran Stojanović i predsednik kluba Zoran Milošević.

28. Septembar 2023.

SREDNjOŠKOLCI TRAŽE POPUST ZA PREVOZ

Srednjoškolci iz udaljenijih sela bujanovačke opštine imaju problem sa prevozom do škole, bilo da im je u centru opštine ili putuju do Vranja. Iz nekih udaljenih sela nema redovnih linija, a kartu do Vranja plaćaju po punoj ceni, nema popusta.

28. Septembar 2023.

ZAVRŠEN ČETVRTI CIKLUS PROGRAMA STRUČNE PRAKSE ZA MLADE IZ JUŽNE I JUGOZAPADNE SRBIJE ZA 2023. GODINU

BEOGRAD - Sedmoro polaznika Programa stručne prakse za mlade iz južne i jugozapadne Srbije, 28. septembra u Beogradu dobilo je sertifikate o završetku programa i predstavilo projekte koje su osmislili i realizovali tokom desetomesečnog stručnog staža u državnim institucijama u Srbiji.

27. Septembar 2023.

U DOM ZDRAVLjA BUJANOVAC STIŽE 1.200 DOZA VAKCINA PROTIV GRIPA, PREDNOST STARIJI I I HRONIČNI PACIJENTI

Vakcine protiv gripa stižu danas u bujanovački Domu zdravlja, a kako najavljuju iz ustanove vakcinacija će početi uskoro. Prednost će imati stariji od 65 godina i hronični bolesnici, kaže za Bujanovačke direktorka Doma zdravlja dr Daliborka Pavlović.

26. Septembar 2023.

AKCIJA DAVANjA KRVI U BUJANOVCU - 28.09.2023. godine

Crveni krst Bujanovac, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša, organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak (28. septembar) u prostorijama  Doma kulture u Bujanovcu, u periodu od 9 do 15 časova.

25. Septembar 2023.

NEMA POVLAŠĆENIH KARATA ZA 175 ĐAKA: Grad negirao da je subvencionisao mesečne karte za učenike iz Bujanovca

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović, gradska većnica Danijela Milosavljević i šefica Odseka za obrazovanje Mirjana Savov sastale su se sa predstavnicima roditelja...

25. Septembar 2023.

KOŠARKAŠI PLAY 017 PRED PRVU SENIORSKU SEZONU: SPOJ ISKUSTVA I MLADOSTI

OKK Play 017 iz Bujanovca odigrao je u nedelju prijateljsku utakmicu protiv Feniksa iz Skoplja, u okviru priprema za prvu sezonu u seniorskoj konkurenciji gde će bujanovačka ekipa biti pravi spoj mladosti i iskustva.

22. Septembar 2023.

BUJANOVAČKI SREDNjOŠKOLCI OBELEŽILI DAN MIRA U GRADSKOM PARKU

Učenici srednjih škola „Sveti Sava“ i „Sezai Suroi“ iz Bujanovca obeležili su Međunarodni dan mira, 21. septembar, razmenom simboličnih poruka u gradskom parku.

21. Septembar 2023.

POČINjU KURSEVI SRPSKOG I ALBANSKOG JEZIKA

Misija OEBS u Srbiji, preko svoje kancelarije u Bujanovcu, ove jeseni će organizovati nove kurseve srpskog i albanskog jezika.

21. Septembar 2023.

OKK PLAY 017 DOČEKUJE MAKEDONSKOG PRVOLIGAŠA U NEDELjU

U okviru priprema za nastupajući sezonu naš prvi tim će ugostiti ekipu Feniks iz Skoplja.

  Следећа страна»