Arhiva vesti
                   
30. Oktobar 2020.

KALKULATOR SOCIJALNIH DAVANjA

Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije  je razvio  aplikaciju  Kalkulator socijalnih davanja.

30. Oktobar 2020.

MIGRANTI IZ SOMBORA DEPORTOVANI ZA BUJANOVAC I PIROT

Sombor, Bujanovac - U Somboru je organizovana operativna policijska akcija deportacije oko 200 migranata koji nemaju regulisan boravak u našoj zemlji, nezvanično saznaje RTV.

30. Oktobar 2020.

NOVI SLUČAJEVI KORONE MEĐU ZAPOSLENIMA DOMA ZDRAVLjA BUJANOVAC

Bujanovac - Tri nova slučaja kovida su registrovana u Bujanovcu od utorka, a povećava se i  broj obolelih radnika bujanovačkog Doma zdravlja.

30. Oktobar 2020.

RASTE BROJ ZARAŽENIH KOVIDOM U JABLANIČKOM I PČINjSKOM OKRUGU

Vranje, Leskovac - Prema poslednjim podacima lokalnih Zavoda za javno zdravlje, u Pčinjskom okrugu je od 58 uzoraka 10 pozitivno na virus korona, dok je u Jablaničkom okrugu otkriveno još 7 novozaraženih kovidom, a testirano je 45 uzoraka.

30. Oktobar 2020.

POVEZIVANjE DIJASPORE I MATICE PROJEKTOM „LINK UP! SERBIA II“

Medveđa - U kabinetu Nebojše Arsića, predsednika opštine Medveđa, je održan  sastanak sa direktorkom Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, Draganom Belenzadom, koja je sa svojim saradnikom predstavila sve mogućnosti koje projekat „Link Up! Serbia II“ pruža.

29. Oktobar 2020.

JAVNI POZIV ZA NAPREDNU OBUKU ZA PISANjE PREDLOGA PROJEKATA (ROK: 20. NOVEMBAR 2020)

Resurs centar je za organizacije civilnog društva u Srbiji raspisao poziv za trening „Podsticanje OCD na aktivizam kroz naprednu obuku za pisanje predloga projekata“ koji će voditi predstavnici Bečejskog udruženja mladih.

29. Oktobar 2020.

KONKURS UNIVERZITETA U NIŠU „STUDENTSKO PERO“(ROK: DECEMBAR 2020)

Otvoren je konkurs za najbolje pesme i priče pod nazivom „Studentsko pero“, na koji  mogu da se prijave studenti svih nivoa studija na Univerzitetu u Nišu  tako što će poslati svoje radove do decembra 2020. godine.

29. Oktobar 2020.

PREKO 300 MIGRANATA TRANSPORTOVANO IZ SUBOTICE U PRIHVATNI CENTAR U PREŠEVU

Subotica, Preševo - Nešto više od 300 migranata je, u pratnji policije i žandarmerije, transportovamo iz Subotice u Prihvatni centar u Preševu. U subotičkom kolektivnom centru je ostalo  još 160 migranata.

29. Oktobar 2020.

KOMPANIJA „M ENTERIJER GRADNjA“ DONIRALA MANASTIRU HILANDAR DVA OBJEKTA U OPŠTINI MEDVEĐA

Medeveđa -  Zahvaljujući kompaniji „M enterijer gradnja“, srpski manastir Hilandar dobio je na poklon dve kuće u opštini Medveđa, koje će u predstojećim mesecima, uz još dva objekta, biti prilagođene za potrebe pravoslavnog kampa prijateljstva za decu, kapaciteta oko 200 ležajeva.

28. Oktobar 2020.

ADRA: OTVOREN POZIV ZA VOLONTERE I VOLONTERKE ZA UKLjUČIVANjE U PROGRAM POMOĆI U UČENjU

Program „Škole na točkovima”, koji realizuje ADRA Srbija, namenjen je deci iz porodica koje žive u teškim socio-ekonomskim uslovima.

  Следећа страна»