Arhiva vesti
                   
31. Januar 2024.

SUTRA POČINjE PRIJAVLjIVANjE ZA DAVANjA PO HEKTARU

Javni poziv za davanja po hektaru od 18.000 dinara biće raspisan sutra, 1. februara, a poljoprivredni proizvođači će svoje zahteve moći da podnose do 1. marta 2024. godine.

 

30. Januar 2024.

SAVET ALBANACA: STIPENDIJE IZ ALBANIJE ZA STUDENTE I DOPISNIKE DRŽAVNE TELEVIZIJE

Univerzitet u Tirani stipendiraće 10 studenata iz Bujanovca, Preševa i Medveđe u narednoj akademskoj godini, saopštio je u ponedeljak Nacionalni savet Albanaca (NSA).

 

30. Januar 2024.

ISPLATA UČENIČKIH I STUDENTSKIH STIPENDIJA I KREDITA

Isplata treće i četvrte mesečne rate stipendija i kredita za učenike srednjih škola u Republici Srbiji za školsku 2023/2024. godinu,  počinje u utorak, 30. januara 2024. godine.

 

30. Januar 2024.

OD 1. MARTA BIĆE USPOSTAVLjENO SLOBODNO TRŽIŠTE RADA ČLANICA OTVORENOG BALKANA

U okviru inicijative Otvoreni Balkan, na samitu u Skoplju 22. januara ove godine potpisana su dva protokola koji će omogućiti uspostavljanje slobodnog tržišta rada za zemlje članice inicijative – Srbiju, Severnu Makedoniju i Albaniju – od marta. 1.

 

30. Januar 2024.

PRODUŽEN ROK ZA PODNOŠENjE PRIJAVA NA TREĆI JAVNI POZIV PROGRAMA „50:40:10“ DO KRAJA FEBRUARA

Obaveštavamo sve zainteresovane da se produžava rok za podnošenje prijava po Trećem javnom pozivu za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava u okviru Projekta za konkurentnu poljoprivredu u 2023. godini do 29. februara 2024. godine.

 

29. Januar 2024.

ZA ČETIRI DANA POČEĆE ISPLATA UVEĆANIH JANUARSKIH PENZIJA

Penziju će 2. februara primati samozaposleni, i to oni koji čekove primaju preko tekućih računa i oni čija primanja stižu na kućnu adresu ili ih podižu na šalterima pošte.

 

29. Januar 2024.

AKCIJA DOBROVOLjNOG DAVANjA KRVI U BUJANOVCU.

Crveni krst Bujanovac  u saradnji sa  Zavodom za transfuziju krvi iz Niša , 30 . januara 2024. godine organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi.

 

26. Januar 2024.

USVOJENA FINANSIJSKA PODRŠKA DRŽAVE OBOLELIMA OD RETKIH BOLESTI

Vlada Republike Srbije usvojila je na jučerašnjoj sednici tri zaključka koja se odnose na podršku države obolelima od retkih bolesti i njihovim porodicama, u cilju poboljšanja materijalnog položaja pružanjem finansijske pomoći.

 

26. Januar 2024.

NEBOJŠA ARSIĆ NOVI JE DIREKTOR „GEJZERA” U SIJARINSKOJ BANjI

Odlukom Ministarstva zdravlja, Nebojša Arsić, specijalista interne medicine i bivši predsednik opštine Medveđa, imenovan je za vršioca dužnosti direktora Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Gejzer“ u Sijarinskoj banji.

 

25. Januar 2024.

LIKOVNI KONKURS ZA OSNOVCE: Osvajači prva tri mesta idu na Olimpijadu u Pariz

Likovni konkurs se priređuje u cilju promocije sporta i olimpijskih vrednosti među učenicima osnovnih škola u Republici Srbiji i trajaće od 24. januara do 8. februara 2024. godine, najavljeno je na ceremoniji potpisivanja Sporazuma o saradnji za realizaciju nagradnog likovnog konkursa.

 

  Следећа страна»

 

 

homescontents