Arhiva vesti
                   
28. April 2017.

NA 9 LOKACIJA U OPŠTINI BUJANOVAC VREBAJU MINSKA POLjA

Bujanovac – Na pojedinim delovima teritorije Bujanovac i dalje preti opasnost od neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS) zaostalih iz vremena  NATO bombardovanja  i oružanih sukoba biše OVPMB  i državnih snaga bezbednosti.

28. April 2017.

NOVI DžIPOVI ZA JUG SRBIJE

Bujanovac, Preševo - Japan je srpskoj policiji donirao 11 džipova i 3 kombija, a vozila će, kako je rekao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović,  biti prosleđena policajcima koji su raspoređeni na granicama sa Makedonijom i Bugarskom , gde su  najveći izazovi sa migracijama.

28. April 2017.

NASTAVAK ASFALTIRANjA U OPŠTINI MEDVEĐA

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić  sastao se sa v.d. direktorom JP „Putevi Srbije“ Zoranom Drobnjakom. Na sastanku se razgovaralo  o nastavku radova u ovoj godini na javnom putu IB reda 39 Pirot – Peć na liniji Medveđa – Lebane.

27. April 2017.

DVOJE UČENIKA IZ KLENIKA IDE NA OKRUŽNO TAKMIČENjE „ŠTA ZNAŠ O SAOBRAĆAJU“

Bujanovac, Klenike – Na predstojećem okružnom školskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“, osnovnu školu „Bora Stanković“ iz Klenika predstavljaće dvoje učenika.

27. April 2017.

MIGRANTI U BUJANOVCU I PREŠEVU ĆE RADITI ANIMIRANE FILMOVE

Vranje, Bujanovac, Preševo - Projekat pod nazivom "Station for Animation" realizuje se uz pomoć britanske nevladine organizacije Christian Aid.

27. April 2017.

KONKURS ZA INOVATIVNE EKOLOŠKE PROJEKTE

Otvoren je jubilarni peti konkurs Nacionalnog foruma za zelene ideje, koji nagrađuje najbolje ekološki orijentisane poslovne projekte.

26. April 2017.

STANKOVIĆ: PRETNjE PRIJAVITI SAVETU BEZBEDNOSTI

Beograd - Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, izjavio je da su zapaljive poruke albanskih lidera njihova pretnja pokušajem da se mirna situacija pretvori u kriznu i da se izazove napetost.

26. April 2017.

VUČIĆ OTVORIO PRUGU KOD LESKOVCA

Leskovac - Više od 45 km pruge na deonici od Niša do Preševa je rekonstruisano i sada će, kako je rečeno u Leskovcu, mašinovođe moći, umesto dosadašnjih 50 km/sat, da voze i 120 km/sat. Puštanju rekonstruisane pruge u rad prisustvovao je premijer i budući predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

26. April 2017.

PRAZNIK DžEZA: STRANCI SA JUGA U NEDELjU U DOMU KULTURE

Bujanovac – Bujanovački multietnički džez sastav „Stranci sa juga“ najavljuje gala muzičku zabavu za svoje sugrađane i sve ljubitelje džez, bluz i pop muzike u nedelju 30. aprila u velikoj sali Doma kulture  „Vuk Karadžić”.

26. April 2017.

MINI BASKET FESTIVAL U BUJANOVCU - 26.04.2017.

Bujanovac - Bujanovac će 6. maja biti domaćin Drugog međunarodnog mini basket festivala „Sačuvajmo decu“, saopšteno je na sajtu Košarkaškog saveza Srbije.

  Следећа страна»