Arhiva vesti
                   
28. Jun 2023.

PRIJAVA ZA UPIS NA ODELjENjU EKONOMSKOG FAKULTETA

Bujanovac – Beograd  – Prijavljivanje kandidata za polaganje prijemnog ispita na odeljenju Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu počinje u četvrtak (29. jun), a biće moguće i u petak (30. jun), u periodu od 8 do 14 časova.

27. Jun 2023.

ČESTITKA POVODOM KURBAN BAJRAMA - 2023.

Povodom nastupajućeg praznika Aleksandar Martinović, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac, Medveđa i ministar državne uprave i lokalne samouprave uputio je čestitke vernicima islamske veroispovesti.

27. Jun 2023.

TURNIR „BIMBA RAKOVAC 2023“

Bujanovac – Beograd  – U Rakovcu 1. jula počinje 21. Memorijalni turnir u malom fudbalu „Bimba Rakovac 2023“ koji se igra u znak sećanja...

27. Jun 2023.

VIDOVDANSKA AKADEMIJA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd  – Društvo za očuvanje kulturno istorijskih vrednosti Srba „Zapisi“ organizuje svečanu vidovdansku akademiju, 28. juna, u maloj sali Doma kulture Bujanovac, sa početkom u 19 sati.

23. Jun 2023.

IZGRAĐENA DRUGA KUĆA ZA SOCIJALNO UGROŽENE PORODICE IZ MEDVEĐE

Beograd – Medveđa –  Episkop niški Arsenije, predsednik Opštine Dragan Kulić sa predstavnicima humanitarne organizacije Srbi za Srbe, predali su ključeve od druge kuće porodici Nešković, koja ima šestoro dece.

 

23. Jun 2023.

OSMACI ZAVRŠAVAJU MATURSKE ISPITE

Bujanovac – Beograd – Za učenike osmog razreda osnovnih škola završni ispit se završava danas testom iz jednog od pet predmeta za koji su se ranije opredelili.

 

22. Jun 2023.

KONCERT ALBANSKOG NACIONALNOG ANSAMBLA VEČERAS NA TRGU

Bujanovac – Beograd – Na gradskom trgu će biti održan koncert albanskog nacionalnog ansambla iz Severne Makedonije. Koncert počinje u 20,00 časova. Ansambl će izvoditi albanska nacionalna kola i pesme.

 

21. Jun 2023.

PAKETI ZA NOVOROĐENE BEBE

Bujanovac – Beograd – Crveni krst u toku ove nedelje podelio je „Pakete za novorođene bebe“ sa teritorije opštine Bujanovac, rođene u Nedelji Crvenog krsta –  od 8. do 15. maja ove godine.

 

20. Jun 2023.

ZAVRŠNI ISPIT ZA OSMAKE

Beograd  – Završni ispit 21, 22. i 23. juna 2023. godine polažu svi učenici osmog razreda osnovnih škola, kao i odrasli koji stiču osnovno obrazovanje u skladu sa zakonom kojim se uređuje obrazovanje odraslih. Preliminarni rezultati biće poznati 25. juna u matičnim osnovnim školama i na portalu Moja srednja škola.

 

20. Jun 2023.

PRIJEMNI ISPIT NA EKONOMSKOM FAKULTETU U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd – Bujanovačko odeljenje Ekonomskog fakulteta Subotica i ove godine je obezbedilo 90 budžetskih mesta za novu generaciju studenata osnovnih akademskih studija. Prijemni ispit je zakazan za 4. jula od 10 časova.

  Следећа страна»