Arhiva vesti
                   
30. Jun 2020.

POZIV ZA DODELU GRANTOVA LOKALNIM I REGIONALNIM MEDIJIMA U SRBIJI ZA UNAPREĐENjE POSLOVANjA I/ILI AKTIVNO IZVEŠTAVANjE GRAĐANA (ROK: 19. JUL 2020)

Projekat “Media for all““(Podrška većoj nezavisnosti medija na Zapadnom Balkanu) poziva lokalne i regionalne medije da se prijave za grantove.

30. Jun 2020.

RASPISAN KONKURS „BETINA FOTOGRAFIJA GODINE“(ROK: 15. JUL 2020)

Novinska agencija „Beta” je raspisala konkurs za najbolju medijsku fotografiju pod nazivom „Betina fotografija godine“.

30. Jun 2020.

MALA MATURA: U SREDU LISTA ŽELjA ZA SREDNjE ŠKOLE

Bujanovac – Rezultati završnog ispita maturanata OŠ „Branko Radičević“ u Bujanovcu u skladu su sa njihovim individualnim uspehom, rekao jer direktor škole Nenad Tasić, dodajući da je bilo svega dva prigovora na rezultate testova.

30. Jun 2020.

JOŠ TRI SLUČAJA KORONE U BUJANOVCU

Bujanovac - Nova tri slučaja infekcije korona virusom potvrđena su u opštini Bujanovac i očekuje se rezultat testa za još jednu osobu, rečeno je Bujanovačkim u Domu zdravlja.

30. Jun 2020.

OTVARANjE GRANICA: VIŠE OD TRI HILjADE MAKEDONACA UŠLO U SRBIJU

Preševo - Od četvrtka u ponoć, kada je zvanično otvorena granica između Srbije I Severne Makedonije, do petka u 19 časova, preko graničnog prelaza Tabanovci kod Preševa, na srpsko makedonskoj granici, u Srbiju je ušlo 3.300 građana susedne države, potvrđeno je iz Pogranične policije MUP-a Srbije.

29. Jun 2020.

RASPISAN KONKURS ZA KRATKU PRIČU „VUKAŠIN CONIĆ

Afirmisani i neafirmisani pisci mogu, sa najviše tri priče, da se prijave na književni konkurs „Vukašin Conić”, koji je otvoren do 15. septembra. Konkurs nosi ime poznatog leskovačkog pisca, a organizuju ga Conićeva porodica i Leskovački kulturni centar.

29. Jun 2020.

ORGANIZACIJE CIVILNOG DRUŠTVA NA JUGU SRBIJE: ODGOVOR NA COVID–19

Predstavljamo vam drugi izveštaj koji obuhvata monitoring organizacija civilnog društva u tri opštine na jugu Srbije: Bujanovac, Preševo i Vranje.

29. Jun 2020.

POSLEDNjI ROK ZA REFUNDACIJU PDV-A ZA KUPOVINU HRANE I OPREME ZA BEBE JE 15.JUL

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Poslednji rok za podnošenje zahteva za refundaciju PDV-a za kupovinu hrane i opreme za bebe je 15. jul, saopštila je Poreska uprava.

29. Jun 2020.

RASTE BROJ OBOLELIH U PČINjSKOM OKRUGU: U VRANjU 32 NOVA SLUČAJA

Vranje, Bujanovac, Preševo - Broj novoobolelih u odnosu na testirane u Pčinjskom okrugu postiže neslavne rekorde. Zavod za javno zdravlje je predhodnih dana uzorkovao 84 brisa osoba sa sumnjom na korona virus. Rezultati su prilično zabrinjavajući s obzirom da je od tog broja virus potvrđen kod još 36 osoba u Pčinjskom okrugu.

29. Jun 2020.

SEVERNA MAKEDONIJA OTVORILA GRANICE

Bujanovac, Tabanovce - Severna Makedonija je otvorila granične prelaze sa Srbijom.

  Следећа страна»