Arhiva vesti
                   
29. Mart 2024.

VELIKI NAUČNI SKUP U BUJANOVAČKOJ BANjI

Naučna konferencija „Međunarodni izazovi, zdravstvo i Bujanovačka Banja“ biće održana u Bujanovačkoj banji  u petak i subotu. Ideja skupa je afirmacija ovog lečilišta, da mu država posvećuje više pažnje i ulaže u razvoj turizma, rekao je akademik prof. dr Slobodan Nešković u ime organizatora skupa.

 

29. Mart 2024.

ISPLATA STIPENDIJA ZA IZUZETNO NADARENE UČENIKE I STUDENTE, KAO ZA STIPENDIJA ZA NEDOSTAJUĆA ZANIMANjA

Ministarstvo prosvete obaveštava učenike i student korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za škosku 2023/24. godinu, počinje u petak, 29. marta 2024. godine.

 

29. Mart 2024.

ALEKSANDRA IZ BEOGRADA POKLONILA JE ŠKOLI U ŽBEVCU 4.000 KNjIGA

Osnovnu školu „Dragomir Trajković“ u Žbevcu kod Bujanovca posetila je u četvrtak Aleksandra Petković iz Beograda, poreklom iz Krševice, koja je pre dve godine poklonila školi oko 4.000 knjiga i omogućila da biblioteka počne sa radom.

 

25. Mart 2024.

KOMPLETNA REKONSTRUKCIJA ELEKTROMREŽE U DOBROSINU I LUČANU

U bujanovačkim selima Dobrosin i Lučane počeli su radovi na rekonstrukciji niskonaponske električne mreže. Posao izvodi EPS na zahtev opštine.

 

22. Mart 2024.

PREGLEDI DOJKI I PSA TESTOVI ZA MUŠKARCE U NEDELjU U BUJANOVAČKOM DOMU ZDRAVLjA

Preventivni ultrazvučni pregledi dojki za žene starije od 40 godina i PSA testovi (za prostatu) za muškarce starije od 49 godina obavljaće se u nedelju (24. mart) u Domu zdravlja Bujanovac, u periodu od 8 do 16 časova.  

 

22. Mart 2024.

PROBNI ZAVRŠNI ISPIT ZA UČENIKE OSMOG RAZREDA OSNOVNIH ŠKOLA U SRBIJI BIĆE ODRŽAN U SUBOTU, 23. MARTA.

Probni završni ispit za učenike osmog razreda osnovnih škola u Srbiji biće održan sutra i u subotu, 23. marta.  

 

22. Mart 2024.

UPIS DECE U PRVI RAZRED POMOĆU E-UPRAVE

Roditelji ili drugi zakonski zastupnici koji su građani Republike Srbije pokretanjem usluge eZakazivanje na portalu eUprava, imaju mogućnost da elektronskim putem zakažu termin za upis i testiranje deteta u prvi razred osnovne škole kojoj teritorijalno pripadaju.

 

22. Mart 2024.

POLjOPRIVREDNICIMA NA RASPOLAGANjU VIŠE KANALA INFORMISANjA

Pored telefonskih linija kontakt centra Uprave za agrarna plaćanja (i eAgrara), kao i Info centra Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede,  korisnicima je omogućeno da neophodne informacije dobiju i drugim putem.

 

22. Mart 2024.

KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA STUDENTSKE STIPENDIJE ZA ŠKOLSKU 2024/25 GODINU

Konkurse možete pogledati i tekst konkursa preuzeti na sledećem linku.

 

21. Mart 2024.

OPŠTINA MEDVEĐA POZIVA GRAĐANE DA U NEDELjU ODAJU POŠTU PALIM BORCIMA U NATO BOMBARDOVANjU

Opština Medveđa će u nedelju, 24. marta tekuće godine, sa početkom u 12 časova, ispred Spomen česme u Medveđi organizovati komemorativni skup povodom obeležavanja 25 godina od početka NATO agresije na Savezna Republika Jugoslavija.

 

  Следећа страна»