Arhiva vesti
                   
28. Februar 2022.

BESPLATNI UDžBENICI ZA OSNOVCE, POČELO PRIJAVLjIVANjE

Bujanovac – Beograd - Učenici osnovnih škola se mogu prijaviti za besplatne udžbenike koje obezbeđuje Ministarstvo prosvete, saopšteno je iz ministarstva.

28. Februar 2022.

U BEOGRADU ODRŽANA STALNA KONFERENCIJA GRADOVA I OPŠTINA UZ UČEŠĆE OPŠTINE BUJANOVAC

Bujanovac – Beograd – U prostorijama Stalne konferencije gradova i opština u Beogradu održana je konstitutivna sednica Predsedništva Stalne konferencije gradova i opština na kojoj je opštinu Bujanovac predstavljao šef kabineta predsednika opštine Bujanovac, Sali Salhi.

25. Februar 2022.

„OTVORENOST I TOLERANCIJA PRE SVEGA“ PORUČUJE BLjENDINA HISENI

Bujanovac – Beograd - Bljendina Hiseni je učenica četvrte godine srednje škole „Sezai Suroi“ i predsednica je učeničkog parlamenta ove škole. Ona je aktivistkinja koja se trudi da motiviše mlade u Bujanovcu da se uključe u projekte koji se njih tiču i da na taj način lakše ostvaruju svoje ciljeve i ambicije.

25. Februar 2022.

POSETA DELEGACIJE OEBS MEDVEĐI

Medveđa – Beograd - Ambasador Jan Bratu, šef misije OEBS u Srbiji, boravio je u Medveđi i obavio sastanak sa predstavnicima lokalne samouprave.

25. Februar 2022.

“BRANKOVCI” IVA I MATEJA NAJBOLjI MLADI MATEMATIČARI

Bujanovac – Beograd - Iva Dobardžijev i Mateja Trajković iz Bujanovca, učenici četvrtog razreda Osnovne škole “Branko Radičević”, plasirali su se na okružno takmičenje iz matematike.

23. Februar 2022.

OPŠTINA MEDVEĐA SPORTISTIMA USTUPILA MINIBUS NA KORIŠĆENjE

Medveđa – Beograd - Opština Medveđa, kao vlasnik putničkog minibusa, ustupila je Sportskom savezu opštine Medveđa vozilo na korišćenje na period od godinu dana.

23. Februar 2022.

OPŠTINA BUJANOVAC ZAPOŠLjAVA PORESKOG INSPEKTORA I VOZAČA

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac raspisala je konkurs za dva radna mesta u Opštinskoj upravi i ovoga puta se traže poreski inspektor i vozač.

23. Februar 2022.

PERA BATINIĆ I U 81. GODINI PRENOSI FUDBALSKO ZNANjE DEČACIMA

Bujanovac – Beograd -  Legendarni bujanovački fudbalski trener Petar Batinić i u svojoj 81. godini trenira mlade i uči ih veštinama najvažnije sporedne stvari na svetu.

21. Februar 2022.

„RAZLIČITOST JE PREDNOST A NE MANA“ PORUČUJE BOGDAN MATIĆ

Bujanovac – Beograd -  Bogdan Matić,učenik četvrtog razreda srednje škole ,,Sveti Sava” u Bujanovcu je primer kako bi se za bolje sutra trebalo boriti: znanjem, kulturom, vaspitanjem, razumevanjem. Bogdan je aktivista, zalaže se za interkulturalnost i bori se protiv svakog vida diskriminacije...

21. Februar 2022.

LENA IZ ŽUŽELjICE PRVA NA LIKOVNOM KONKURSU INSTITUTA “BATUT”

Bujanovac – Beograd - Lena Spasić iz Žuželjice, učenica četvrtgog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” u Levosoju, osvojila je prvo mesto na likovnom konkursu koji organizuje Institut za javno zdravlje Srbije “Milan Jovanović Batut”.

  Следећа страна»