Arhiva vesti
                   
29. Oktobar 2021.

AMBASADORKA: BRITANIJA PODRŽAVA RAZVOJ BUJANOVCA

Bujanovac – Beograd - Ambasadorka Velike Britanije u Beogradu Šan Meklaud poručila je da se država koju predstavlja zalaže i podržava razvoj nanerazvijenih opština u Srbiji.

29. Oktobar 2021.

TREĆU DOZU PRIMILO 1400 BUJANOVČANA

Bujanovac – Beograd - U opštini Bujanovac treću buster dozu vakcine protiv korone primilo je oko 1.400 građana,  rečeno je Bujanovačkim u Domu zdravlja.

28. Oktobar 2021.

UREĐUJE SE OBALA, SLEDEĆE GODINE ČIŠĆENjE BUJANOVAČKOG JEZERA

Bujanovac – Beograd -  Na Bujanovačkom jezeru u toku je sređivanje obale, od nekadašnjeg restorana duž jezera, a Opština će sledeće godine pokušati da obezbedi sredstva za kompletno čišćenje samog jezera.

28. Oktobar 2021.

BOGDAN MATIĆ U ODBORU UNICEF-A

Bujanovac – Beograd - Bujanovčanin Bogdan Matić izabran je za člana Omladinskog odbora UNICEF-a u Srbiji i dobio je zvanje glavnog savetnika Programa za mlade.

26. Oktobar 2021.

BESPLATNI MAMOGRAFSKI PREGLEDI ZA BUJANOVČANKE

Bujanovac – Beograd -  Za žene starije od 50 godina organizuju se besplatni mamografski pregledi, poručuju iz bujanovačkog Doma zdravlja.

25. Oktobar 2021.

SARA IZ SVETE PETKE MEĐU 6 NAJBOLjIH STUDENATA UNIVERZITETA U NIŠU

Bujanovac – Beograd -  Sara Arsić iz sela Sveta Petka kod Bujanovca jedna je od 6 najboljih studenata Univerziteta u Nišu.

25. Oktobar 2021.

UKLANjA SE OPASAN OTPAD IZ FABRIKE „SVETLOST“ U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  U nekadašnjoj fabrici „Svetlost“ u Bujanovcu posle više od 20 godina se uklanja opasan otpad nastao tokom prozvodnje akumulatora.

22. Oktobar 2021.

„NAŠ GRAD, NAŠE ŠKOLE“ PREPOZNAT KAO PROJEKAT OD ZNAČAJA ZA POVEZIVANjE INSTITUCIJA, NASTAVNIKA I DECE SA RAZLIČITIH PODRUČJA

U okviru studijske posete direktora i nastavnika iz bujanovačkih škola, učesnika projekta „Naša grad, naše škole“ Novom Sadu, održana je mini konferencija na temu interkulturalne povezanosti i primera dobre prakse.

21. Oktobar 2021.

UČITELj ĐUSA TRAŽI POMOĆ KAKO BI DECI OLAKŠAO UČENjE

Bujanovac – Beograd - Da se u Srbiji ulaže u savremenu tehnologiju za nastavu, kao u zemljama razvijenog sveta,  jedan od najinovativnijih nastavnika na ovim prostorima, učitelj Slađan Petrović Đusa iz bujanovačke OŠ “Branko Radičević” ne bi, kako kaže...

20. Oktobar 2021.

OTVOREN DEČJI KAMP PRIJATELjSTVA U SIJARINSKOJ BANjI

Medveđa – Beograd - Dečji kamp prijateljstva u Sijarinskoj banji zvanično je otvoren. Sredstva u vrednosti od 125 hiljada evra za izgradnju šest objekata obezbedilo je udruženje građana CarGo, a pod pokroviteljstvom manastira Hilandar. 

  Следећа страна»