Arhiva vesti
                   
8. Jun 2012.

DRUGA ŠKOLSKA GODINA ODELjENjA EKONOMSKOG FAKULTETA IZ SUBOTICE U BUJANOVCU

Bujanovac - Predstavnici Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa i Ekonomskog fakulteta,  maturantima iz Bujanovca i Preševa predstavili su program fakulteta i pozvali ih da polažu prijemni ispit za narednu školsku godinu na odeljenju fakulteta u Bujanovcu.

6. Jun 2012.

IZ KORITA SE IZLILE SLATINA I TRNOVAČKA REKA KOD BUJANOVCA

Bujanovac - Zbog obilnih padavina koje su u ponedeljak u večernjim satima zadesile Pčinjski okrug izlile su se reke Slatina i Trnovačka. Poplavljena su sela Oslare i Levosoje, kao i Novo naselje u Bujanovcu. Voda je prodrla i u prostorije srednje ekonomske škole. Po rečima Drakčeta Stanojkovića, načelnika Okružnog odeljenja za vanredne situacije, voda je trenutno pod kontrolom.

4. Jun 2012.

POZIV STUDENTIMA

Bujanovac - Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa i Ekonomski fakultet iz Subotice pozvali su maturante da se upoznaju sa uslovima za upis na isturenom odeljenju ovog fakulteta u Bujanovcu. Promocija programa fakulteta održaće se 5. juna u13 časova u Domu kulture u Bujanovcu.