Arhiva vesti
                   
30. Septembar 2016.

PRELIMINARNA RANG LISTA UČENIKA SA PODRUČJA OPŠTINA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA KOJI SU PODNELI MOLBE NA KONKURSU ZA DODELU STIPENDIJA UČENICIMA SREDNjIH ŠKOLA ZA ŠKOLSKU 2016/2017 GODINU

Komisija Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa za dodelu đačkih stipendija učenicima srednjih škola za školsku 2016/2017 godine...

29. Septembar 2016.

POZIV ZA MEDIJE- 29.09.2016.

Pozivamo vas da u petak, 30.septembra u 12 časova i 40 minuta, u zgradi Opštine Bujanovac u kancelariji Koordinacionog tela, ispratite radni sastanak predsednika Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zorana Stankovića i šefa  drugog sektora operacija Delegacije Evropske unije, Štefena Hudolina.

29. Septembar 2016.

U MEDVEĐI OTVOREN KLUB ZA TRAŽENjE POSLA

Medveđa – Obukom prve grupe od 26 nezaposlenih osoba, u Medveđi je otvoren Klub za traženje posla, čije se opremanje i rad finansiraju iz sredstava Evropske unije kroz projekat „EU pomoć nezaposlenim licima i teže zapošljivim grupama”.

29. Septembar 2016.

ŠEF II SEKTORA OPERACIJA DELEGACIJE EU ŠTEFEN HUDOLIN U DVODNEVNOJ POSETI JUGU SRBIJE

Bujanovac – Šef II sektora operacija Delegacije Evropske unije, Štefen Hudolin,  posetiće 30. septembra Vranje i Bujanovac i obići projekte koje finansijski podržavaju Evropska unija i Vlada Švajcarske preko razvojnog programa Evropski Progres, a koji doprinose razvoju infrastrukture, podsticaju konkurentnosti lokalnih ekonomija i otvaranju novih radnih mesta, kao i unapređenju socijalne inkluzije i dobrog upravljanja.

29. Septembar 2016.

PREŠEVSKI RESTORAN „NAŠA KUĆA“ PRVI NA GASTRONOMSKOM PRVENSTVU BALKANA

Preševo – Restoran picerija „Naša kuća“ (Shpija Jon) iz Preševa osvojio je prvu nagradu i zlatnu medalju na međunarodnom gastronomskom takmičenju u spremanju jela nacionalne kuhinje „Zalogaj juga“ održanom u Nišu. 

29. Septembar 2016.

EVROPSKI PROGRES: DONACIJA ZA BUJANOVAČKE ROMKINjE

Bujanovac – Evropska unija i Vlada Švajcarske podržali su projekat „Osnaživanje Romkinja iz Bujanovca za veće zapošljavanje“ Udruženja Romkinja iz Bujanovca sa 8.150 evra.

27. Septembar 2016.

FOND ZA RAZVOJ REPUBLIKE SRBIJE: PODRŠKA ZA DVE BUJANOVAČKE KOMPANIJE

Beograd, Bujanovac – Od 35 povoljnih kredita po programima za podršku investicijama i nabavku trajnih obrtnih sredstva, koje je odobrio Upravni odbor Fonda za razvoj Republike Srbije, dva su pripala preduzećima u Bujanovcu.

27. Septembar 2016.

U BUJANOVAČKOJ ŠKOLI „SVETI SAVA“OBELEŽEN EVROPSKI DAN JEZIKA

Bujanovac – U biblioteci Srednje stručne škole „Sveti Sava“u Bujanovcu juče je na prigodan način obeležen Evropski dan jezika, koji se od 2001. godine obeležava svakog 26. septembra.

27. Septembar 2016.

IZLAGAČI SA JUGA SRBIJE NA SAJMU U PRIŠTINI

Bujanovac – U Prištini će se u sredu  svečano otvorti tradicionalni Sajam poljoprivrede i prehrambene industrije, a među 38 izlagača iz Srbije, na sajmu će svoje proizvode izložiti i desetak firmi iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga,  najviše iz Bujanovca i Preševa.  

26. Septembar 2016.

VETERINARSKA STANICA BUJANOVAC ORGANIZUJE DRUGU PO REDU IZLOŽBU GOVEDA SIMENTALSKE RASE

Bujanovac – Druga po redu izložba goveda simentalske rase će se održati 1. oktobra  na stadionu u selu Levosoje. Direktor Veterinarske stanice u Bujanovcu Miodrag Milković kaže da se stočni fond u opštinama Bujanovac i Preševo uvećava iz godine u godinu, pa je i normalno da se među stočarima uspostavi takmičarski duh.

  Следећа страна»