Arhiva vesti
                   
29. April 2021.

USKRŠNjA ČESTITKA PREDSEDNIKA KOORDINACIONOG TELA

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog  tela, svim stanovnicima  opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, pravoslavne veroispovesti,  u svoje lično i ime svih zaposlenih u Službi Koordinacionog  tela, čestitao je predstojeće  Uskršnje praznike.

22. April 2021.

MIGRANTI ČISTE DIVLjE DEPONIJE OKO JUŽNE MORAVE KOD BUJANOVCA

Bujanovac – Beograd -  Tridesetak migranata iz bujanovačkog Prihvatnog centra čistilo je priobalje Južne Morave u blizini centra, kako kažu, u znak zahvalnosti za gostoprimstvo koje su doživeli u Bujanovcu.

21. April 2021.

ČIŠĆENjE DIVLjE DEPONIJE U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd – Na Dan planete Zemlje, 22.aprila, članovi Grupe za decu i mlade Indigo iz Niša pozivaju sve građane i organizacije da im se pridruže u akciji čišćenja divlje deponije u blizini Prihvatnog centra u Bujanovcu.

21. April 2021.

POMOĆNIK MINISTRA POLjOPRIVREDE: OTVARANjE KLANICE JE SPAS ZA BUJANOVAC

Bijanovac – Beograd – Aleksandar Bogićević, pomoćnik ministra poljoprivrede, posetio je Veterinarsku stanicu Bujanovac, opisujući je kao žilu kucavicu stočarstva na ovim prostorima.

21. April 2021.

POČELA IZGRADNjA GLAVNOG CEVOVODA U PREŠEVU

Preševo – Beograd -  Projekat je izuzetno važan za razvoj infrastrukture u opštini Preševo i žiteljima će omogućiti uredno vodosnabdevanje, koje će uticati na ukupni kvalitet života, istakla je Jelena Čolić...

14. April 2021.

„POEZIJA TERAPIJA“ NOVINARKE JELENE STOJKOVIĆ OSVOJILA NAGRADU CVET JEDNAKOSTI

Beograd – Bujanovac - Priča „Poezija terapija“, novinarke Jelene Stojković iz Vranja, objavljena u Večernjim novostima, pobedila je na konkursu za novinarsku nagradu „Cvet jednakosti“ u kategoriji štampanih medija.

14. April 2021.

KOMUNALAC IZ DONACIJA DOBIO KAMION SMEĆAR I NOVE KANTE ZA SMEĆE

Beograd – Bujanovac - Kompanija „Bici Komerc“  zvanično je JP Komunalac uručila donaciju - kamion smećar za prikupljanje otpada. Donaciju je primio direktor Komunalca, Ruždi Halili.

13. April 2021.

POČEO RAMAZANSKI POST

Bujanovac -  Mesec Ramazana počeo je 13, aprila u ponoć čime je otpočeo i ramazanski post koji po islamu  važi  za sve punoletne i zdrave muslimane.
1. April 2021.

DANAS POČINjE UPIS PRVAKA, ONLAJN ZAKAZIVANjE

Bujanovac - Upis dece u prvi razred osvovne škole za školsku 2021/2022.godinu počinje danas, njavilo je Ministarstvo prosvete Srbije.

1. April 2021.

POČINjE PRIJAVA ZA APRILSKI MINIMALAC

Beograd-Danas počinje prijava za aprilski minimalac, što je deo trećeg paketa podrške privredi i građanima Srbije, saopštilo je Ministarstvo finansija. Trećim paketom pomoći i privredi i građanima...