Arhiva vesti
                   
28. Februar 2014.

GODIŠNjA KONFERENCIJA ZA NASTAVNIKE ISTORIJE

Evropska asocijacija nastavnika istorije (Euroclio) i Asocijacija nastavnika istorije u Makedoniji (ANIM) organizuju godišnju konferenciju koja okuplja nastavnike istorije. Konferencija se održava u Ohridu od 31. marta do 6. aprila.

28. Februar 2014.

POZIV ALBANCIMA DA GLASAJU

Direktorka kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović preporučila je albanskim liderima sa juga Srbije da pozovu svoje sunarodnike i sugrađane da izađu na parlamentarne izbore 16. marta.

27. Februar 2014.

DISKRIMINACIJA, ROMOFOBIJA I HOMOFOBIJA

Leskovac - Učenički parlament srednje medicinske škole u Leskovcu i „Edukacioni  centar“ organizovali su tribinu pod nazivom „Diskriminacija: romofobija i homofobija".

27. Februar 2014.

IZGREBANO STOTINAK AUTOMOBILA U BUJANOVCU

Bujanovac -U Bujanovcu je noćas izgrebano  stotinak automobila koji su bili parkirani u centru tog mesta.

27. Februar 2014.

SAVETNIK POVERENIKA ZA ZAŠTITU RAVNOPRAVNOSTI DEŽURA U BUJANOVCU

Bujanovac - U prostorijama Kancelarije Službe besplatne pravne pomoći u Bujanovcu, Karađorđa Petrovića 115, i II sprat, 18. marta 2014. godine dežuraće savetnik pri instituciji Poverenika za zaštitu ravnopravnosti.

26. Februar 2014.

PREMIJERA PREDSATVE „NEMAČKA“ U OKVIRU PROJEKTA „ANTI - DISKRIMINACIONA KAMPANjA“

Predstava je premijerno prikazana 9.  februara 2014. godine u gimnaziji  „Bora Stanković“ u Vranju,  15. i 16. februara u Beogradu u Desetoj beogradskoj gimnaziji, dok će u Bujanovcu i Vranjskoj Banji biti prikazana tokom meseca marta.

25. Februar 2014.

ŽIVOT OSOBA SA INVALIDITETOM KROZ FOTOGRAFIJE

Profesionalni i amaterski fotografi sa juga Srbije mogu da učestvuju na konkursu za fotografije koje predstavljaju svakodnevni život osoba sa invaliditetom.

24. Februar 2014.

ŠEST KANDIDATA ZA POSLANIKE SA JUGA SRBIJE

Bujanovac/Preševo -- Prema podacima RIK, opština Bujanovac na predstojećim parlamentarnim izborima ima pet kandidata na do sada proglašenim listama za poslanike, a Preševo jednog.

21. Februar 2014.

TEHNIČKO POBOLjŠANjE VOĐENjA JEDINSTVENOG BIRAČKOG SPISKA U BUJANOVCU I PREŠEVU

Pomoćnik ministra pravde i državne uprave Igor Todoroski i načelnik odeljenja za pravne poslove i podršku internom poslovanju Marina Dražić posetili su  opštinu Preševo i opštinu Bujanovac...

20. Februar 2014.

AMBASADORI NA SASTANKU SA PREDSEDNIKOM KOORDINACIONOG TELA

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, sastao se sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država, Majklom Kirbijem, šefom misije EU u Srbiji, ambasadorom Majklom Deveportom...

  Следећа страна»