Arhiva vesti
                   

POZIV ZA PREDLOGE PROJEKATA U OKVIRU PROGRAMA „REDISTRIBUCIJA NEPLAĆENOG RADA – NEGA I BRIGA U ZAJEDNICI NIJE SAMO ŽENSKI POSAO“ (ROK 17. NOVEMBAR 2019)

29. Oktobar 2019.

UN Women Srbija poziva ženske organizacije civilnog društva iz Srbije da se prijave na poziv za podnošenje predloga projekata u okviru programa „Redistribucija neplaćenog rada –  Nega i briga u zajednici nije samo ženski posao”, koji se realizuje u periodu od septembra 2019. do februara 2021. godine. Program finansira Ambasada Velike Britanije sa DFID i IFI fondovima.

Ovaj poziv, pod oznakom CFP 1/19 EXT –  CFP No 2019-01 GRG – Redistribution of unpaid care work, možete pronaći na sajtu UNDP Srbija. (https://www.rs.undp.org/content/serbia/en/home/procurement.html)

Predlozi projekata se podnose elektronski na imejl info.serbia@unwomen.org, a rok za podnošenje je 17. novembar 2019. godine. Pored poziva za podnošenje predloga projekata (Call for Proposals), na linku se nalaze detaljna uputstva sa definisanim kriterijumima za organizacije, formular za organizacije, formular za predlog projekta i budžet (Aneksi I-IV).

Važne napomene:

  • pojedinačna organizacija može biti implementacioni partner na programu samo jednom tokom trajanja čitavog programa;
  • predlog projekta može biti sačinjen od strane više nevladinih organizacija zajedno, međutim legalni nosilac ugovora može biti samo jedna organizacija;
  • predlog projekta mora biti na engleskom jeziku, a predlog budžeta izražen u RSD, uzevši u obzir maksimalnu sumu dostupnog budžeta koja je navedena u svakom od poziva.

U periodu od 5. do 11. novembra 2019. godine organizovaće se i info sesije za zainteresovane organizacije u sledećim gradovima: Beograd, Novi Sad, Niš i Užice. Zainteresovani za učešće na info sesijama treba da dostave svoju potrvrdu o tome na imejl: ana.djurdjevic@unwomen.org do 30. oktobra 2019. godine do 10 časova. Tačna agenda, datum, vreme i mesto održavanja biće im naknadno dostavljeno.

Izvor: UN Women Srbija i Koordinaciono telo