Arhiva vesti
                   
29. Mart 2019.

FONDACIJA ZA OTVORENO DRUŠTVO SRBIJA: KONKURS U OKVIRU PROGRAMA PREVAZILAŽENjE SEGREGATIVNOG MULTIKULTURALIZMA: KA INTERKULTURALIZMU

Fondacija za otvoreno drušzvo Srbija je raspisala konkurs za podnošenje projekata u okviru programa Prevazilaženje segragativnog multikulturalizma: ka interkulturalizmu.

29. Mart 2019.

JAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA PODRŠKU PROJEKTIMA CIVILNOG DRUŠTVA U OBLASTI ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Ministarstvo zaštite životne sredine je respisalo javni konkurs za podršku projektima civilnog društva u oblasti zaštite životne sredine u 2019. godini.

29. Mart 2019.

HUMANI PROSVETARI IZ OSNOVNE ŠKOLE „GORNjA JABLANICA“U MEDVEĐI

Medveđa – Osam porodica iz opštine Medveđa dobilo je odeću, obuću, hranu, igračke i sredstava za higijenu, u okviru humanitarne akcije koju je organizovala Osnovna škola „Gornja Jablanica” iz Medveđe.

28. Mart 2019.

„TVOJA TAČKA GLEDIŠTA“ – RADIONICA O ANGAŽOVANjU MLADIH KROZ MOBILNO NOVINARSTVO

UNICEF Srbija organizuje radionicu o korišćenju mobilnog novinarstva kako bi podstakao mlade da podele svoje stavove i mišljenja o ciljevima održivog razvoja i o zajednici. Radionica će se održati 30. marta 2019. godine u Beogradu. Tačna lokacija će biti naknadno objavljena.

28. Mart 2019.

PROGRAM PODSTICANjA RAZVOJA PREDUZETNIŠTVA KROZ FINANSIJSKU PODRŠKU ZA POČETNIKE U POSLOVANjU U 2019. GODINI

Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2019. godini sprovodi Ministarstvo privrede, u saradnji sa Fondom za razvoj Republike Srbije.

28. Mart 2019.

RASPISAN KONKURS ZA VATROGASCE

Bujanovac, Preševo – Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 200 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova širom Srbije.

27. Mart 2019.

POZIV ZA MLADE SA INVALIDITETOM IZ JABLANIČKOG, PČINjSKOG, NIŠAVSKOG, PIROTSKOG, TOPLIČKOG, RASINSKOG I ZAJEČARSKOG OKRUGA ZA UČEŠĆE U EDUKATIVNOM PROGRAMU „DIGITALNA PISMENOST“ (ROK: 29.03.2019)

Forum mladih sa invaliditetom poziva mlade sa invaliditetom starosti do 35 godina iz Jablaničkog, Pčinjskog, Nišavskog, Pirotskog, Topličkog, Rasinskog i Zaječarskog okruga da se prijave na edukativni program na temu digitalne pismenosti, koji će se održavati od 8. do 10. aprila u Nišu.

27. Mart 2019.

JAVNI KONKURS ZA STIMULISANjE RAZLIČITIH OBLIKA ZAPOŠLjAVANjA, SAMOZAPOŠLjAVANjA I PREDUZETNIŠTVA MLADIH

Ministarstvo omladine i sporta je objavilo javni konkurs za stimulisanje različitih oblika zapošljavanja, samozapošljavanja i preduzetništva mladih.

27. Mart 2019.

MEDVEĐA OTKUPILA BIVŠU FABRIKU ŠPRICEVA

Medveđa – Imovina „Spektra“ iz Čačka, u selu Gazdare kod Medveđe, inače nekadašnje fabrike špriceva koja se prostire  na 1.646 kvadrata, sa još pet objekata površine 205 kvadrata, kao i 95 ari zemljišta u privatnoj svojini, opremom i kancelarijskim nameštajem, juče je javnim nadmetanjem pripala opštini Medveđa za 5,9 miliona dinara.

27. Mart 2019.

OBUKA ZA IZVEŠTAVANjE I EVALUACIJU RADA NA MEDIJSKIM PROJEKTIMA

Bujanovac –U prostorijama OEBS-a u Bujanovcu, u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja i Koordinacionim telom za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, organizovana je obuka za izveštavanje i evaluaciju rada na medijiskim projektima.

  Следећа страна»