Arhiva vesti
                   
27. Februar 2015.

BUJANOVAC GRADI TRANSFER STANICU ZA UPRAVLjANjE OTPADOM

Bujanovac – „Opština Bujanovac je obezbedila veći deo sredstava za izgradnju transfer stanice za otpad na bujanovačkoj deponiji, tako da  očekujemo da izgradnja  prve faze projekta bude završena u toku ove godine“, izjavila je Fazila Azemović...

27. Februar 2015.

SASTANAK INSPEKTORA ZA RAD, DIREKTORA JAVNIH PREDUZEĆA I PREDSTAVNIKA LOKALNIH SAMOUPRAVA U PČINjSKOM OKRUGU

Vranje - Otvarajući sastanak, Slaviša Bulatović, načelnik Pčinjskog okruga, rekao je da je rešavanje pitanja rada na crno od izuzetnog značaja za Pčinjski okrug. On se posebno osvrnuo na nedolazak na sastanak predstavnika grada Vranja i opština Preševo i Bosilegrad.

27. Februar 2015.

SUSRETI NASTAVNIKA SA PREDSTAVNICIMA INSTITUCIJA

Za učitelje i nastavnike srpskog kao nematernjeg jezika, pedagoge i direktore osnovnih škola iz Preševa, Bujanovca i Medveđe...

26. Februar 2015.

ODRŽANA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA KOORDINACIONOG TELA 26.02.2015.

Sednica predsedništva Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa održana je danas u Palati Srbija.

25. Februar 2015.

SEDNICA UPRAVNOG ODBORA EVROPSKOG PROGRESA

Blace - U petak, 27. februara, 2015. godine, sa početkom od 12.30 časova, u Blacu će u prostorijama Visoke poslovne škole strukovnih studija biti održan četvrti sastanak Upravnog odbora Evropskog Progresa.

25. Februar 2015.

ZAGRLjAJ ZA PODIZANjE SVESTI JAVNOSTI O RETKIM BOLESTIMA

U dogovoru sa udruženjima obolelih od retkih bolesti iz regiona, Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije sprovodi kampanju „Zagrli za retke bolesti“. Cilj kampanje je podizanje svesti javnosti o retkim bolestima i prikupljanje što većeg broja fotografija kojima će se iskazati podrška svim osobama sa retkim bolestima i njihovim porodicama.

25. Februar 2015.

SEDNICA PREDSEDNIŠTVA KOORDINACIONOG TELA BIĆE ODRŽANA SUTRA

Sednica predsedništva Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa biće održana sutra u 12 časova u Palati Srbija.

24. Februar 2015.

KOMPANIJA POR WERNER WEBER POKLONILA FOTO APARAT SREDNjOŠKOLCIMA U MEDVEĐI

Medveđa - Članovi foto sekcije srednje tehničke škole „Nikola Tesla" iz Medveđe dobili su na poklon foto aparat marke „Nikon”. Fotoaparat im je poklonila kompanija Por Werner Weber (PWW) koja se bavi odvoženjem smeća sa teritorije opštine Medveđa.

24. Februar 2015.

PROJEKAT „KORAK VIŠE – KORAK BLIŽE”

Vranje - NVO “Neksus”, u saradnji sa  partnerskom NVO “Ofer” iz Bujanovca, je otpočeo prvu fazu realizacije projekta „Korak više - korak bliže“ kroz organizovanje edukativnih radionica za upotrebu „Forum” teatra u Vrnjačkoj Banji.

23. Februar 2015.

„SRCE OD PLIŠA“ DOBILO PRVU NAGRADU

Medveđa - Učenici osnovne škole „Radovan Kovačević“ u rudarskom naselju  Lece kod Medveđe, koju pohađa 50 učenika, već dve godine prave najbolje kratke filmove i pobeđuju na konkursima Agencije za borbu protiv korupcije.

  Следећа страна»