Arhiva vesti
                   
31. Januar 2017.

POSAO ZA 500 VOJNIKA U 19 GRADOVA

Beograd, Bujanovac, Vranje - Povodom prijema još 500 profesionalnih vojnika u Vojsku Srbije, Ministarstvo odbrane odredilo je mesta službovanja i adrese vojnih pošta u 19 gradova u kojima kandidatu mogu da podnesu svoje prijave.

31. Januar 2017.

VRATI SE ZONE DVA DANA U BIOSKOPU

Bujanovac – Nakon četrnaest dana premijernog prikazivanja po gradovima Srbije, domaće filmsko ostvarenje „Zona Zamfirova drugi deo – Vrati se Zone“ sutra stiže i u Bujanovac.

31. Januar 2017.

CESID: GRAĐANI I DONOŠENjE ODLUKA DANAS U DOMU KULTURE

Bujanovac – „Učešće građana u donošenju odluka u Bujanovcu, Preševu i Medveđi – problemi, izazovi i preporuke“, naziv je analize koja će biti danas prezentovana u maloj sali Doma kulture “Vuk Karadžić” u Buajnovcu, sa početkom u 10 časova.

31. Januar 2017.

POKLONIO OPREMU KOŠARKAŠIMA SVOG NEKADAŠNjEG KLUBA U MEDVEĐI

Medveđa – Nenad Jović, bivši igrač KK „Jablanica“, a danas uspešan košarkaški trener u Kini, poklonio je opremu košarkašima svog nekadašnjeg kluba.

30. Januar 2017.

NEVREME ODLOŽILO ZAVRŠETAK AUTOPUTA OD SRPSKE KUĆE DO LEVOSOJA

Bujanovac – Rok za izgradnju deonice autoputa od Srpske Kuće do Levosoja, u opštini Bujanovac, produžen je za deset meseci. Glavni razlog za za produžetak radova je 49 kišnih i snežnih dana, poplava i projekti koji su morali na doradu.

30. Januar 2017.

BUJANOVAČKI OMLADINSKI KOŠARKAŠKI KLUB „PLAY 017“ OSNIVA KOŠARKAŠKU AKADEMIJU

Bujanovac – „Za budućnost košarke u Bujanovcu ne treba brinuti. Ona je izvesna i svetla, šta god drugi mislili. Ukoliko od lokalne samouprave i ubuduće budemo dobijali finansijsku podršku, klub će izrasti u svojevrsni centar za razvoj košarkaških talenata na jugu Srbije,“ rekao je Nenad Stajić, osnivač i trener bujanovačkog košarkaškoh kluba PLAY 017, najavivši osnivanje košarkaške akademije u Bujanovcu.

30. Januar 2017.

U MEDVEĐI OBELEŽENA ĐAČKA SLAVA SVETI SAVA

Medveđa - Đačka slava  Sveti Sava obeležena je u školama na teritoriji opštine Medveđa. U školama je to bio radni, ali nenastavni dan. U OŠ „Gornja Jablanica“ od 11 časova, a u srednjoj školi „Nikola Tesla“ od 12 časova, svečanom Svetosavskom akademijom i sečenjem slavskog kolača obeležen je Sveti Sava, dan duhovnosti, školska slava  u čast prvog srpskog arhiepiskopa, prosvetitelja i tvorca zakonodavstva.

30. Januar 2017.

„MAJSTORI PROGRAMIRANjA” – BESPLATNA ONLAJN ŠKOLA PROGRAMIRANjA ZA UČENIKE

NVO iSerbia organizuje besplatnu onlajn školu programiranja za đake „Majstori programiranja“ pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Škola je namenjena svim zainteresovanim đacima širom Srbije, uzrasta od 12 do 19 godina.

27. Januar 2017.

NARODNA KUHINjA CRVENOG KRSTA U BUJANOVCU NASTAVLjA SA RADOM

Bujanovac – Zbog dugotrajnog snega, leda i izuzetno niskih temperatura tokom zime, bujanovački Crveni krst, u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, razmatra mogućnost produžetka rada Narodne kuhinje za još mesec dana.

27. Januar 2017.

AKADEMIJA ŠKOLA CENTRALNE EVROPE: KONKURS ZA PREDLOGE ŠKOLSKIH INICIJATIVA KOJE DOPRINOSE DRUŠTVENOM RAZVOJU I SOCIJALNOM UKLjUČIVANjU (ROK: 28.02.2017)

Akademija škola Centralne Evrope (Academy of Central European Schools – ACES) je raspisala konkurs za projekte škola/zajednica koje se suočavaju sa društvenim izazovima. Školski projekti obezbeđuju konkretan okvir za kombinovano učenje, obuku, informisanje, delovanje i nove susrete.

  Следећа страна»