Arhiva vesti
                   
30. Novembar 2020.

SAJAM VOLONTERIZMA

Sajam volonterizma je onlajn događaj informativno-edukativnog karaktera u organizaciji udruženja Svetski omladinski talas.Održava se 5. i 6. decembra, od čega se prvi dan (5. decembar) sastoji od 5 blokova, kroz koje se predstavlja 5 različitih tipova volontiranja.

30. Novembar 2020.

MARIJA IZ BUJANOVCA SLIKOM OSVOJILA KRAGUJEVAC

Bujanovac - Za delo na temu „Verujete da je dobro jače od zla“, Marija Dabetić iz osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu je osvojila nagradu  u konkurenciji više od hiljadu radova na umetničkoj manifestaciji  „Dosta su svetu jedne Šumarice 2020”.

30. Novembar 2020.

U PČINjSKOM OKRUGU 136 NOVOZARAŽENIH KORONOM

Vranje, Preševo, Bujanovac - Od 300 poslatih uzoraka iz Pčinjskog okruga, 136 je pozitivno na korona virus, saopšteno je  proteklog vikenda iz Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju.

30. Novembar 2020.

IZ PREŠEVA I NOVOG SADA STIGLA POMOĆ ZA PORODICU LAZAREVIĆ IZ VOGANCA

Preševo, Novi Sad - Posle akcije Lovačkog udruženja (LU) „Golub“ iz Bujanovca za prikupljanje pomoći porodici Lazarević, ovoj porodici iz sela Vogance su nastavili  da pomažu ljudi dobre volje.

30. Novembar 2020.

MEDVEĐA UVELA VANREDNU SITUACIJU, ZATVOREN VRTIĆ

Medveđa - Krizni štab opštine Medveđa je doneo  odluku da zbog pogoršanja epidemiološke situacije uvede vanrednu situaciju na celoj teritoriji ove opštine, koja je stupila na snagu u petak, 27. novembra“...

30. Novembar 2020.

ITERVJU ZORANA STANKOVIĆA DAT „POLITICI“ 29. NOVEMBRA 2020. GODINE

Beograd - Bez obzira na to što politički lideri Albanaca nisu hteli da nastave razgovore o planu u sedam tačaka, mi i dalje rešavamo pitanja važna za građane ove tri opštine, navodi predsednik Koordinacionog tela Zoran Stanković.

27. Novembar 2020.

OD IGRE DO KNjIGE (ROK: 29. NOVEMBAR 2020)

Nacionalna asocijacija roditelja i nastavnika Srbije – NARNS u saradnji sa Klubom roditelja i nastavnika Čačak vas poziva na onlajn obuku pod nazivom „Od igre do knjige – doprinosi uspešnoj tranziciji iz predškolske ustanove u osnovnu školu“, koja će biti održana 2. i 3. decembra od 18 do 19.30 časova.

27. Novembar 2020.

BUDI DEO USPEŠNE PRIČE O NAJPRAKSI

Istraživanjem potreba i ponašanja studenata, shvatili smo da se tokom, a i krajem studiranja, postavlja pitanje gde i kako pronaći posao/praksu?

27. Novembar 2020.

RASPISAN POZIV ZA PRIKUPLjANjE PISANIH PONUDA ZA DAVANjE U ZAKUP POLjOPRIVREDNOG ZEMLjIŠTA (ROK: 3. DECEMBAR 2020)

Grad Vranje je raspisao poziv za prikupljanje pisanih ponuda u prvom krugu za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji grada Vranja.

27. Novembar 2020.

KORONA STALA NA DVA OBOLELA U ŠKOLI „SVETI SAVA“, ZA ONLAJN NASTAVU BI DOBRO DOŠLA OPREMA

Bujanovac - Nakon što su tokom protekle dve nedelje od kovida-19 oboleli nastavnik i učenik u bujanovačkoj Srednjoj školi „Sveti Sava“ više nije bilo slučajeva infekcija koronom, potvrdila je direktorka škole Biserka Jović.

  Следећа страна»