Arhiva vesti
                   
30. Oktobar 2015.

BOLjI USLOVI ZA POLICAJCE U PREŠEVU

Preševo - Nakon što je iz Sindikata policije stigao apel da se policajcima koji rade sa izbeglicama u Preševu obezbede bolji uslovi za smeštaj, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije je saopštilo je da su obezbeđena 3 montažna objekta.

30. Oktobar 2015.

KURS ZA IZRADU VEB SAJTAOVA I INTERNET MARKETING „MOJ PRVI SAJT 3.0“

„Moj prvi sajt” je projekat pokrenut sa idejom da prosečnom korisniku računara omogući znanja dovoljna da samostalno napravi veb sajt prezentaciju.

29. Oktobar 2015.

PROGRAM DODELE BESPOVRATNIH SREDSTAVA NAJBOLjIM BIZNIS PLANOVIMA U OKVIRU USAID-OVOG PROJEKAT PODRŠKE RAZVOJU PRIVATNOG SEKTORA U JUŽNOJ I JUGOZAPADNOJ SRBIJI – DRUGA FAZA

Pravo na učešće u drugoj fazi Programa imaju oni kandidati koji su uspešno završili sva tri modula obuke za započinjanje biznisa i izradili biznis plan.

28. Oktobar 2015.

NAGRADNI LIKOVNI KONKURS

Beograd – Festival nauke 2015, koji će se po deveti put održati u Beogradu na Beogradskom sajmu od 3. do 6. decembra, raspisuje nagradni likovni konkurs na temu...

28. Oktobar 2015.

TECHSOUP BALKANS VODI PROGRAM DONACIJE SOFTVERA ZA NEVLADINE ORGANIZACIJE

Techsoup Balkans objavio je program donacije softvera za nevladine organizacije, od donatora Microsoft-a, Symantec-a, Bit Defender-a i Google-a.

28. Oktobar 2015.

SPROVOĐENjE PROJEKTA „MLADI BEZ GRANICA”

Medveđa – Udruženje građana „Libertas” iz Medveđe, sa partnerima iz Lebana i Bojnika,  realizije projekat „Mladi bez granica” Projekat se finasira iz budžeta Republike Srbije...

27. Oktobar 2015.

KONSTITUISANA LOKALNA SKUPŠTINA

Medveđa - U Medveđi je juče, posle septembarskih lokalnih izbora, konstituisana lokalna skupština u kojoj, od 35 odbornika, koalicija okupljena oko SNS-a ima 22, a za predsednika skupštine izabran je Milisav Miletić (SPS).

26. Oktobar 2015.

KOORDINACIONO TELO UNAPREĐUJE ZNANjE SRPSKOG KAO NEMATERNjEG JEZIKA

Preševo, Bujanovac - Početkom školske 2015/2016 godine, Koordinaciono telo Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu započelo je implementaciju projekta unapređenja znanja srpskog kao nematernjeg jezika učenika koji pohađaju nastavu na albanskom.

26. Oktobar 2015.

PLANINARI POSTAVLjAJU STANDARDE

Preševo – Gornja fotografija najbolje govori o „Ostrovici 2015“, osmom pohodu planinara iz Bugarske, Makedonije, Albanije, sa Kosova i Metohije i iz Srbije, na istoimenu planinu (1.164 metara) nedaleko od Preševa.

23. Oktobar 2015.

U PREŠEVU JUČE REGISTROVANO 6.500 IZBEGLICA, DANAS STIGLO VIŠE OD 4.500 LjUDI

Preševo – U Prihvatnom centru za izbeglice u Preševu od ponoći do podneva registrovano je 3.700 izbeglica, dok trenutno više od 300 izbeglica u centru čeka da se registruje...

  Следећа страна»