Arhiva vesti
                   
31. Avgust 2021.

SVE MANjE PRVAKA U OŠ „B. RADIČEVIĆ“

Bujanovac – Beograd - U klupe bujanovačke OŠ „Branko Radičević“ će u sredu 1. septembra po prvi put sesti 93 prvaka, raspoređenih u 4 mešovita odeljenja. Poređenja radi, ova škola, koju pohađaju romska i srpska deca, 2016. imala je 184 prvaka, 2017 . – 125 a 2018 – 105.

31. Avgust 2021.

AMBASADOR OEBS JAN BRATU PRVI PUT U BUJANOVCU

Bujanovac -  Beograd -  Šef Misije OEBS-a u Srbiji Jan Bratu dolazi 01. septembra u Bujanovac gde će se sastati sa čelnicima lokalne samouprave i političkim predstavnicima Albanaca, Roma i Srba- saznaju Bujanovačke.

27. Avgust 2021.

ASFALTIRANjE U TRNOVCU: 13 PUTEVA DO KRAJA NEDELjE

Bujanovac – Beograd -  U Velikom Trnovcu će u narednim danima biti asfaltirano 13 ulica i puteva, za šta će opština Bujanovac platiti 13,35 miliona dinara.

27. Avgust 2021.

OPŠTINA BUJANOVAC ODABRALA ČETIRI FIRME ZA ZAMENU STOLARIJE

Bujanovac – Beograd - Četiri firme, od kojih su dve iz Bujanovca, prošlo je na opštinskom konkursu za učešće u programu energetske sanacije, putem kojeg će građanima biti omogućena zamena stolarije.

27. Avgust 2021.

O NASTAVI U BUJANOVAČKIM ŠKOLAMA ODLUČUJE OPŠTINSKI ŠTAB

Bujanovac – Beograd - Kako će se posle 1. septembra odvijati nastava u školama na teritoriji opštine Bujanovac zavisiće od odluke opštinskog Štaba za vanredne situacije koji će procenjivati da li je Bujanovac u zelenoj, žutoj ili crvenoj zoni po pitanju epidemiološke situacije sa korona virusom.

26. Avgust 2021.

DOBAR ODZIV ZA 3. DOZU U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - Imunizacija trećom dozom vakcine pre nekoliko dana krenula je i u Bujanovcu, kao i u celoj Srbiji, a odziv građana je zadovoljavajući”,rekla je Afredite Mustafi, koordinatorka za vakcinaciju u Domu zdravlja.

24. Avgust 2021.

DOBROVOLjNO DAVANjE KRVI 26.AVGUSTA U DOMU KULTURE U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Crveni krst Bujanovac 26. avgusta  organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u holu Doma kulture koja će trajati od 9 do 15 sati.

23. Avgust 2021.

POTPISAN UGOVOR O REKONSTRUKCIJI 3 ULICE OKO VRTIĆA, USKORO KREĆU RADOVI

Bujanovac – Beograd - Opština Bujanovac i kompanija Saba Belča potpisali su ugovor o rekonstrukciji 3 ulice kod gradskog parka i vrtića.

23. Avgust 2021.

MEDVEĐA DOBILA OD MINISTARSTVA NOVAC ZA UKLANjANjE DIVLjIH DEPONIJA

Medveđa – Beograd - Na konkursu Ministarstva zaštitne sredine za dodelu sredstava za sufinansiranje projekata prevencije nelegalnog odlaganja otpada i uklanjanja u 2021. godini odobrena su 43 projekta lokalnih samouprava, a među njima se našlo i 6 opština sa juga. Najviše novca odobreno je Opštini Vlasotince, koja je za ovu namenu dobila 7,1 milion dinara.

20. Avgust 2021.

I PREŠEVO DOBILO „KUĆICU SOLIDARNOSTI“

Preševo – Beograd -  Jug Srbije postaje sinonim za humanost, jer je posle Vranja, Bujanovca i Lebana sada i Preševo dobilo „Kućicu solidarnosti“ uz podršku Građanskih inicijativa i mladih iz ove opštine.

  Следећа страна»