Arhiva vesti
                   
20. Juli 2021.

ČESTITKA POVODOM KURBAN BAJRAMA (20.07.2021)

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, uputio je svim stanovnicima muslimanske veroispovesti, čestitku povodom Kurban-bajrama, sa željom da praznik proslave u zdravlju i sreći sa svojom porodicom i prijateljima. 

16. Juli 2021.

MIGRANTSKI KAMP U PREŠEVU DOBIO IME PO DRAGANU STANISAVLjEVIĆU GAGIJU

Preševo – Beograd - Migrantski kamp u Preševu dobio ime po Draganu Stanisavljeviću Gagiju iz tog mesta koji je u kampu radio od njegovog otvaranja 8.7.2015. godine.

16. Juli 2021.

VELIKI TRNOVAC – TURIJA, ASFALTIRANjE PA NOVA RASVETA

Bujanovac – Beograd - Na putu između Velikog Trnovca i Turije instalirana je nova javna rasveta, saopšteno je iz Opštine Bujanovac.

16. Juli 2021.

MURAL NA ZIDU GIMNAZIJE “SKENDERBEG”: KNjIGA JE HRANA ZA MOZAK

Preševo – Beograd -  Gimnaziju „Skenderbeg“ u Preševu  krasi novi mural „Knjiga“, koji je škola dobila zahvaljujući Nevladinoj organizaciji „Budi aktivan 16“.

15. Juli 2021.

DR MUSTAFA: U BUJANOVCU NEMA ZASTOJA U VAKCINACIJI

Bujanovac – Beograd - U Bujanovcu je do sada imunizovano nešto više od 18.000 građana, a obe doze vakcine primilo je njih oko 9.500, izjavila je dr Aferdita Mustafa, koordinatorka za imunizaciju Doma zdravlja.

15. Juli 2021.

BOŽINjEVČANI ZAKAZALI OSVEŠTENjE CRKVE, ALI IM TREBA POMOĆ DA JE ZAVRŠE

Bujanovac – Beograd - Crkva Svih srpskih svetitelja u Božinjevcu, dve decenije od početka izgradnje, biće osveštana 29. avgusta, kažu iz Crkvenog odbora tog sela.To je na Petrovdan dogovoreno u Bujanovcu sa episkopom Pahomijem.

15. Juli 2021.

KAMBERI U SKUPŠTINI SRBIJE UGOSTIO STUDENTE IZ BOSTONA

Beograd – Buajnovac -  Narodni poslanik iz Bujanovca, Šaip Kamberi ugostio je u Skupštini Srbije grupu studenata iz Sjedinjenih Američkih Država sa kojima je, kako kaže, razgovarao o pravima manjina.

14. Juli 2021.

ARIFI ODRŽAO REČ, POLjOPRIVREDNICIMA UPLAĆEN NOVAC

Bujanovac – Beograd -  Predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi održao je reč datu poljoprivrednicima, prilikom potpisivanja ugovora o subvencijama.

14. Juli 2021.

OPŠTINA SA PO 10.000 DINARA NAGRADILA NAJBOLjE BUJANOVAČKE MATURANTE SREDNjIH ŠKOLA

Bujanovac – Beograd - Najbolje učenike koji su ove godine završili bujanovačke srednje škole, Opština je nagradila sa po 10.000 dinara.

14. Juli 2021.

SRPSKI I ALBANSKI MALIŠANI IZ VRTIĆA OTVARAJU BUJANOVAČKO KULTURNO LETO

Bujanovac – Beograd -  Na platou ispred Doma kulture „Vuk Karadžić“, tradicionalnu manifestaciju „Bujanovačko kulturno leto“ otvaraju mališani iz PU Naša radost.

  Следећа страна»