Arhiva vesti
                   
28. Februar 2017.

BUJANOVAC I MEDVEĐA MEĐU 20 DOBITNIKA GRANTOVA

Bujanovac, Medveđa – U Skupštini Grada Beograda juče je potpisan Memorandum o razumevanju sa 20 lokalnih samouprava u okviru projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi“.

28. Februar 2017.

TO MEDVEĐA NA 39. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA

Medveđa - Turistička organizacija  (TO) opštine Medveđa je u partnerstvu sa specijalnom bolnicom za rehabilitaciju iz Sijarinske banje učestvovala na 39. Međunarodnom sajmu turizma, koji je održan od 23. do 26. februara u Beogradu.

28. Februar 2017.

ŠARČEVIĆ:„SVRHA UČENjA NIJE DIPLOMA VEĆ POSAO”

Beograd - Uskoro nas očekuju nove reforme u obrazovanju. Za mesec dana će biti objavljen paket zakona koji treba da reformišu obrazovanje i on obuhvata zakone o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, o predškolskom, osnovnom...

27. Februar 2017.

POSTIGNUT DOGOVOR O RASPODELI TRANSFERNIH SREDSTAVA OPŠTINAMA PREŠEVO, BUJNOVAC I MEDVEĐA

Beograd - Na drugoj sednici Predseništva Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, koja je održana u petak, 24. septembra u Palati Srbija...

27. Februar 2017.

NASTAVAK AKCIJE „NEGUJMO SRPSKI JEZIK“

Medveđa – Biblioteka „Petar Petrović Njegoš“ u Medveđi  priključila se akciji „Negujmo srpski jezik“.

24. Februar 2017.

DOBRA POSETA NA ŠTANDU TURISTIČKE ORGANIZACIJE BUJANOVAC

Beograd, Bujanovac – U Beogradu je, pod sloganom „Uživajte na vreme“, otvoren 39. Međunarodni sajam turizma. Među više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja, u sajamskoj hali 4 nalazi se i izložbeni štand Turističke organizacije Bujanovac.

24. Februar 2017.

OŠ „B.RADIČEVIĆ“ U SUBOTU DOMAĆIN OPŠTINSKOG TAKMIČENjA IZ MATEMATIKE

Bujanovac – Osnovna škola „Branko Radičević“ u Bujanovcu će u subotu, 25. februara, biti domaćin opštinskog takmičenja u znanju iz matematike. Početak nadmetanja mladih matematičara najavljen je za 10 časova.

24. Februar 2017.

PREDSTAVNICI FIRME „BATA ENERDžI” U MEDVEĐI

Medveđa - Predstavnici firme „Bata Enerdžu” iz Niša posetili su opštinu Medveđa  i prezentovali svoje potrebe za izgradnju solarnih elektrana i nove fabrike peleta.

24. Februar 2017.

ZA OSNOVCE UBUDUĆE FIZIČKA AKTIVNOST SVAKOG DANA PO 15 MINUTA

Beograd - Mlađi osnovci u svim osnovnim školama u Srbiji ubuduće će imati fizičku aktivnost svaki dan po 15 minuta. Za starije učenike, one od petog do osmog razreda osnovne škole, uvođenje petnaestominutnih vežbi ne važi, s obzirom na to da se odustalo od te novine predviđene za početak naredne školske godine.

23. Februar 2017.

DRUGA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA KOORDINACIONOG TELA

Druga sednica Predseništva Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac  i Medveđa biće održana u petak 24. februara u 13 časova u Palati Srbija.

  Следећа страна»