Arhiva vesti
                   
30. April 2022.

ČESTITKA SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA POVODOM RAMAZANSKOG BAJRAMA

Beograd - Povodom praznika Ramazanskog Bajrama  kojim se u islamskom svetu označava  kraj posta u mesecu Ramazana, Danijela Nenadić, v.d. direktorke Službe Koordinacionog tela i zaposleni uputili su  čestitku vernicima islamske verosipovesti iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa.

29. April 2022.

POŠTA TRAŽI DOSTAVLjAČE, VOZAČE, ŠALTERSKE RADNIKE, POŠTARE

Bujanovac – Beograd -  Pošta Srbije od 4. maja otvara stalni javni konkurs za zapošljavanje vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika na celoj teritoriji Republike Srbije, što može biti prilika za zapošljavanje i u bujanovačkoj Pošti, koja se već duže vreme suočava sa manjkom radnika.

29. April 2022.

OPADA INTERESOVANjE ZA VAKCINACIJOM U BUJANOVCU, ALI IMA I ONIH KOJI PRIMAJU ČETVRTU DOZU

Bujanovac  – Beograd -  U opštini Bujanovac treću buster dozu vakcine protiv korone primio je 4.191 građanin, dok se četvrtom dozom vakcinisalo samo 12 osoba, rečeno je u Domu zdravlja.

28. April 2022.

DRELjA OGORELjA: PETAR STOJKOVIĆ POBEDIO U KUCANjU JAJA

Bujanovac – Beograd - Drelja Ogorelja, tradicionalni sabor koji se u Bujanovcu održava svake godine trećeg dana Uskrsa, i ove godine je okupio veliki broj Bujanovčana na “svadbenom” veselju. Veliko interesovanje dece izazvalo je takmičenje u razbijanju uskršnjih jaja, a najuspešniji je bio Petar Stojković.

28. April 2022.

PRVAK SVETA U BOKSU ŠEFAT ISUFI STIGAO U BUJANOVAC

Bujanovac – Beograd -  Novog svetskog prvaka u poluteškoj kategoriji, Šefata Isufija iz Velikog Trnovca,  primio je predsednik opštine Bujanovac, Nagip Arifi.

26. April 2022.

VASKRŠNjE SVEČANOSTI U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd - Izložba najlepše ukrašenih vaskršnjih jaja i likovnih radova na temu Vaskrsa, održana je  na gradskom trgu u Bujanovcu uz bogat kulturno - umetnički program i veliki broj posetilaca.

26. April 2022.

BUJANOVAČKA DECA DOBILA NOVO IGRALIŠTE KOD GRADSKE CRKVE

Bujanovac – Beograd - U dvorištu crkve Sveti apostoli Petar i Pavle u Bujanovcu na dan Uskrsa svečano je  otvoreno dečije igralište.

26. April 2022.

ENERGETSKA EFIKASNOST: OD OPŠTINE BUJANOVAC ZA ZAMENU STOLARIJE 140.000, ZA IZOLACIJU 210.000

Bujanovac – Beograd - Za Program poboljšanja energetske efikasnosti određena su dva modela koja će se sprovoditi u opštini Bujanovac – prvi predviđa zamenu vrata i prozora, postavljanje izolacije, nabavku kotlova, a drugi ugradnju solarnih panela i invertera.

22. April 2022.

USKRŠNjA ČESTITKA SLUŽBE KOORDINACIONOG TELA

Beograd - Danijela Nenadić, v.d. direktorke Službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa i zaposleni čestitali su svim građanima opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, pravoslavne  veroispovesti predstojeći praznik Uskrs.

21. April 2022.

POČINjU RADOVI NA IZGRADNjI PUTA PREKO RADANA

Medveđa – Beograd - Radovima u Prolom Banji počinje izgradnja puta preko Radana. Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović rekao je da će se put raditi fazno, a prva deonica biće u dužini od pet kilometara.

  Следећа страна»