Arhiva vesti
                   
29. Decembar 2016.

NOVOGODIŠNjA ČESTITKA ZORANA STANKOVIĆA, PREDSEDNIKA KOORDINACIONOG TELA - 29.12.2016.

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, poželeo je srećnu Novu 2017. godinu stanovnicima tih opština,  sa željama za dobro zdravlje, lični i profesionalni napredak i uspeh.

29. Decembar 2016.

MILjAZIM OBROK DAJE SRCEM

Bujanovac, Vranje – Pre dve godine je mladi pekar Miljazim Gegulaj iz Bujanovca odlučio da otvori pekaru u Vranju i tako proširi porodični posao iz Bujanovca, gde je sada za pekaru zadužen njegov brat. Jedan je od retkih Albanaca koji vodi svoj posao u Vranju.Važi za humanistu i nerado priča o tome kako svakodnevno pomaže bolesnoj deci.

29. Decembar 2016.

ARSIĆ: PODIZANjE RADNE DISCIPLINE NA VIŠI NIVO

Bujanovac –Stojanča Arsić, zamenik predsednika opštine Bujanovac, najavio  je podizanje radne discipline  na viši nivo u Opštinskoj upravi i svim javnim preduzećima i ustanovama.

29. Decembar 2016.

NOVOGODIŠNjI KONCERT MUZIČKE ŠKOLE

Bujanovac – Učenici bujanovačke Škole za osnovno muzičko obrazovanje, sa nastavnicima, priredili  su u Domu kulture „Vuk Karadžić“ u Bujanovcu tradicionalni Novogodišnji koncert.

29. Decembar 2016.

BUDžET MEDVEĐE 490 MILIONA DINARA

Medveđa - Budžet opštine Medveđa za 2017. godinu, koji iznosu 490 miliona dinara, usvojen je sa dvadeset šest glasova za i četiiri protiv.

27. Decembar 2016.

PODRŠKA OPŠTINE MEDVEĐA DECI SA SMETNjAMA U RAZVOJU

Medveđa -  Roditelje dece ometene u razvoju i dece sa posebnim potrebama primio je Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa, koji je tom prilikom saslušao roditelje i razgovarao sa njima o problemima sa kojima se suočavaju.

27. Decembar 2016.

PROGRAM „POKRENI SE ZA POSAO”

Konkurs za novi, osmi ciklus nacionalnog donatorskog programa „Pokreni se za posao“, koji sprovodi NVO Eneca, uz podršku kompanije „Filip Moris“ u Srbiji, je otvoren 25. oktobra i trajaće do 31. januara naredne godine. Program ima za cilj da podrži pokretanje i unapređivanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije. Svi građani sa održivim i kreativnim preduzetničkim idejama imaju mogućnost da se prijave na konkurs.

26. Decembar 2016.

MINISTARSTVO PROSVETE: ANEKS O ŠTAMPANjU UDžBENIKA NA ALBANSKOM

Beograd, Bujanovac– Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević, direktor Zavoda za udžbenike Dragoljub Kojičić i predstavnici Nacionalnih saveta bošnjačke, bugarske, mađarske, rumunske, rusinske...

26. Decembar 2016.

ĐURIĆ: JAČANjE VEZA SA OPŠTINAMA NA KIM

Medveđa - Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić posetio je opštinu Medveđa i najavio da će Vlada nastojati da stvori političku klimu koja će omogućiti da ljudi žive dobro, da se iskoriste mogućnosti koje do sada nisu bile dovoljno iskorišćene, poput povezivanja sa opštinama na KiM.

26. Decembar 2016.

ODLUKA O LOKALNIM KOMUNALNIM TAKSAMA: 60 DINARA PO ORMARIĆU EPS

Bujanovac – Elektroprivreda Srbije će od 2017. godine biti u obavezi da na račun bujanovačke opštine uplaćuje po 60 dinara za svaki metalni ormarić sa brojilima o potrošnji električne energije koji se nalazi na uličnim stubovima niskonaponske mreže.

  Следећа страна»