Arhiva vesti
                   
28. Jun 2024.

Nastavak saradnje uz zajedničko i koordinisano delovanje na rešavanju svih izazova

Ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog u Vladi Republike Srbije Tomislav Žigmanov razgovarao je danas sa direktorom Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenadom Mitrovićem o planovima Minstarstva, nastavku međusobne saradnje i načinima zajedničkog delovanja i drugih relevantnih subjekata u cilju uspešnog i pozitivnog rešavanja pitanja koja se tiču života građana na jugu Srbije.

 

14. Jun 2024.

NENAD MITROVIĆ ČESTITAO KURBAN BAJRAM

Nenad Mitrović, v.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, uputio je čestitke povodom Kurban-bajrama svim građanima muslimanske veroispovesti koji proslavljaju ovaj praznik.

 

14. Jun 2024.

IZLOŽBA SIMENTALKI U LEVOSOJU 29. JUNA

Četvrta po redu izložba goveda simentalske rase, u organizaciji Veterinarke stanice Bujanovac, biće održana u subotu, 29. juna, na stadionu u Levosoju, sa početkom od 10 časova. Dan ranije održaće se panel diskusija u hotelu Royal putnik u Vranju, od 11 časova, na temu „U susret novoj strategiji u govedarstvu“.

 

14. Jun 2024.

I OVOG VIKENDA PREVENTIVNI PREGLEDI U BUJANOVCU

Dom zdravlja u Bujanovcu, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, organizovaće opšte preventivne preglede za decu i odrasle u nedelju (16. jun) od 8 do 17 sati.

13. Jun 2024.

FUDBALERI BUJANOVAČKOG BSK U PETAK PODIŽU PEHAR ŠAMPIONA PČINjSKE LIGE: DOĐITE NA STADION

Pehar šampiona Pčinjske okružne lige za sezonu 23/24 fudbalerima bujanovačkog BSK biće dodeljen u petak (14. jun) na stadionu u Bujanovcu.

 

11. Jun 2024.

OSMACI SLEDEĆE NEDELjE POLAŽU MALU MATURU

Osmaci će u ponedeljak, 17. juna raditi test iz srpskog, odnosno maternjeg jezika, dan kasnije, 18. juna rešavaće test iz matematike, dok će u sredu, 19. juna polagati predmet po izboru.

 

 

11. Jun 2024.

UPOZORENjE GRAĐANIMA: NE PALITE VATRU NA OTVORENOM, VELIKA OPASNOST OD POŽARA

Iz Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon najave toplog vremena koje pogoduje nastanku požara na otvorenom prostoru i njihovom brzom širenju, apelovali su na građane da ne pale travu i nisko rastinje na takvim područjima, posebno u blizini obradivih poljoprivrednih površina ili u blizini šuma, zbog opasnosti širenja požara koji može da ugrozi živote građana i nanese veliku materijalnu štetu.

 

10. Jun 2024.

KONKURS ZA NABAVKU PLASTENIKA ZA POLjOPRIVREDNA GAZDINSTVA SA TERITORIJE OPŠTINE MEDVEĐA U 2024. GODINI

Potpisivanjem ugovora između opštine Medveđa i Fondacije Ana i Vlade Divac osnovan je Lokalni fond za razvoj plasteničke proizvodnje u Medveđi, sa ciljem pružanja podrške poljoprivrednim gazdinstvima sa teritorije ove opštine, koja žele da otpočnu ili prošire svoj posao vezan za plasteničku proizvodnju.

 

10. Jun 2024.

JAVNI POZIV ZA LETNjU ŠKOLU PROGRAMIRANjA

Fondacija Petlja, u saradnji sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj i Ministarstvom prosvete po treći put organizuje Letnju školu programiranja koja će se održati u Sremskoj Mitrovici, u terminima od 06.07. do 14.07.2024. godine i od 28.07. do 05.08.2024. godine. Program je namenjen učenicima i učenicama koji ove školske godine završavaju peti, šesti, sedmi ili osmi razred osnovne škole.

7. Jun 2024.

SASTANAK NENADA MITROVIĆA I SLAVICE KIJEVČANIN

Beograd  – V.d. direktora Službe Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Nenad Mitrović razgovarao je danas sa predstavnicom Pestaloci dečije fondacije u Srbiji Slavicom Kijevčanin. 

 

  Следећа страна»