Arhiva vesti
                   
31. Avgust 2018.

NOVA PEŠAČKA ZONA U BUJANOVCU ĆE BITI ZAVRŠENA U OKTOBRU

Bujanovac – „Radovi na novoj pešačkoj zoni,  koji su počeli početkom ove sedmice, će biti gotovi u narednih 30 do 40 dana”, izjavio je Enver Ramadani, načelni Odeljenja za investicije i razvoj opštine Bujanovac.

31. Avgust 2018.

221 PROSVETNI RADNIK IZ PČINjSKOG OKRUGA NA SPISKU TEHNOLOŠKIH VIŠKOVA

Preševo, Bujanovac – Prema podacima Ministarstva prosvete, 4.504 zaposlenih lica u školama je postalo tehnološki višak ove godine.

31. Avgust 2018.

OPŠTINSKA UPRAVA MEDVEĐE DOBILA SERTIFIKAT ISO 9001:2015

Medveđa - Nakon perioda usaglašavanja svog rada sa propisanim standardima za pružanje kvaliteta usluga, Opštinska uprava opštine Medveđa dobila je sertifikat kojim se potvrđuje da je sistem menadžmenta kvalitetom organizacije usaglašen sa zahtevima standarda...

31. Avgust 2018.

POZIV ZA MEDIJE - 31.08.2018.

Pozivamo vas da u ponedeljak 03. septembra od 12 časova i 30  minuta, prisistvujte dodeli besplatnog školakog pribora i rančeva đacima prvacima u školama u Preševu.

30. Avgust 2018.

IZBEGLICE I MIGRANTI KOJI SU SMEŠTENI U BUJANOVCU UČESTVOVALI U ČIŠĆENjU DVORIŠTA ŠKOLE

Bujanovac - Izbeglice i migranti koji su smešteni u prihvatnom centru u Bujanovcu su, zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave, učestvovali u akciji čišćenja dvorišta Osnovne škole „Branko Radičević“ u tom gradu, koju je tokom protekle školske godine pohađalo više od 25 dece migranata.

 

30. Avgust 2018.

PRIVREMENO ZATVORENA TRI PRIHVATNA CENTRA ZA MIGRANTE

Preševo - Koordinator Komesarijata za migracije, Slobodan Savović, je izjavio za agenciju Beta da su prevremeno zatvorena tri centra za prihvat migranata u Srbiji: prihvatni centar u Preševu, prihvatni centar u Divljani kod Bele Palanke  i prihvatni centar u Dimitrovgradu.

 

30. Avgust 2018.

IMPLEMENTACIJA PROGRAMA „ ZA AKTIVNO CIVILNO DRUŠTVO - ZAJEDNO"

Švajcarska kancelarija za saradnju u Srbiji raspisala je tender za novi program podrške civilnom društvu u Srbiji: "Za aktivno civilno društvo - zajedno (ACT)".

 

29. Avgust 2018.

U „BIVODI“PRIKUPLjENO 40 JEDINICA KRVI

Bujanovac -  U tradicionalnoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja je organizovana u  „Bivodi” u Bujanovcu, je prikupljeno 40 jedinica krvi.

 

29. Avgust 2018.

IZ SELA GAZDARE MLADI NE ODLAZE

Medveđa – Selo Gazdare je po broju stanovnika, a ima ih oko 500, najveće u opštini Medveđa. Odatle mladi ne odlaze.U selu živi nekoliko porodica sa više od četvoro dece. U Gazdaru, koje ima uređenu infrastrukturu, je počela izgradnja nove crkve, a u planu je i osnivanje zadruge.

 

29. Avgust 2018.

VOJSKA SRBIJE - BUDITE PROFESIONALCI

Vranje - Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije pokrenuli su proceduru za prijem profesionalnih vojnika u Vojsku Srbije do popune radnih mesta, što znači da se zainteresovani mogu prijaviti za rad u 4. brigadi Kopnene vojske.

 

  Следећа страна»