Arhiva vesti
                   
31. Januar 2022.

NOVE ELEKTRONSKE USLUGE DOSTUPNE GRAĐANIMA MEDVEĐE

Medveđa – Beograd - Građani i građanke Medveđe od sada mogu da koriste nove elektronske usluge koje je opštinska uprava razvila uz podršku Vlade Švajcarske kroz program Svis Pro i u saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

31. Januar 2022.

BESPLATNA OBUKA ZA TRAŽENjE POSLA I NA ROMSKOM JEZIKU

Bujanovac – Beograd - Nacionalna služba za zapošljavanje sprovodi besplatne onlajn obuke za nezaposlene “Aktivno traženje posla” i “Put do uspešnog preduzetnika” i to na romskom jeziku.

31. Januar 2022.

U KLENIČKI KRAJ NOVA GODINA STIGLA KRAJEM JANUARA

Bujanovac – Beograd -  Da za novogodišnje paketiće nikad nije kasno, pokazala je  Fondacija “Osmeh na dar” iz Beograda, koja je 30.januara obradovala učenike nižih razreda kleničke Osnovne škole “Bora Stanković” i mališane iz predškolskih grupa dečijeg vrtića “Naša radost”.

28. Januar 2022.

OPŠTINA PREŠEVO FORMIRA „ETNOGRAFSKI SEKTOR“ I „LOKALNI SAVET ZA ZAPOŠLjAVANjE“

Preševo – Beograd – Na drugoj sednici Opštinskog veća Opštine Preševo, doneta je odluka o osnivanju Etnografskog sektora u okviru Biblioteke „Mehmet Jusufi“.

28. Januar 2022.

DAN ŠKOLE SVETI SAVA: KROZ ŽIVOT UZDIGNUTE GLAVE

Bujanovac – Beograd – Bujanovačka srednja škola „Sveti Sava“ proslavila je svoj dan i školsku slavu.

26. Januar 2022.

U PONEDELjAK U MEDVEĐI PROMOCIJA DOBROVOLjNOG SLUŽENjA VOJNOG ROKA

Medveđa – Beograd - U ponedeljak 31. januara, u vremenu od 12 do 14 časova, u foajeu Kulturnog centra opštine Medveđa, biće održana promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka sa oružjem.

26. Januar 2022.

BAZA JUG: OBUKA VOJSKE ZA OBEZBEĐIVANjE ADMINISTRATIVNE LINIJE SA KIM

Bujanovac – Beograd -  U bazi Jug kod Bujanovca Vojska Srbije se intenzivno obučava za obezbeđivanje administrativne linije sa Kosovom i Metohijom i kontrolu Kopnene zone bezbednosti, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

25. Januar 2022.

SVETOSAVSKA NEDELjA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Besedom i skromnim programom u čast utemeljivača srpske pravoslavne crkve, Svetog Save, bujanovačka crkvena opština obeležila je 24. januara početak Svetosavske nedelje.

25. Januar 2022.

CELOVEČERNjI KONCERT UDRUŽENjA “RAZIGRANO KOLO – VEZ“ U MEDVEĐI

Medveđa – Beograd - Povodom predstojeće školske slave “Sveti Sava“, Folklorno druženje “Razigrano kolo – Vez“ Medveđa,najavljuje celovečernji koncert za sredu, 26. Januar 2022.godine. Koncert će biti održan u sali Kulturnog centra Medveđa, sa početkom u 18 časova.

24. Januar 2022.

OPŠTINSKA ORGANIZACIJA PENZIONERA U MEDVEĐI DUPLIRALA SVOJE ČLANSTVO

Medveđa – Beograd - Udruženje penzionera opštine Medveđa u poslednjih godinu dana, iako u uslovima pandemije, dupliralo je svoje članstvo.

  Следећа страна»