Arhiva vesti
                   
30. Januar 2015.

OTPAKIVANjE: BUJANOVAC - MESTO SUSRETA MLADIH

Centralni događaj regionalne razmene mladih iz Bujanovca i Obrenovca u okviru projekta „Otpakivanje 2014/15" biće održan u petak, 30. januara, u 12.00 časova  u Kancelariji za mlade Bujanovac (Karađorđa Petrovića 7).

29. Januar 2015.

STANKOVIĆ: SPREČITI ISELjAVANjE IZ MEDVEĐE

Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu,  prvi je put je juče razgovarao sa novim rukovodstvom opštine Medveđa koje je nedavno izabrano nakon iznenadne smrti dugogodišnjeg predsednika opštine Slobodana Draškovića.

28. Januar 2015.

NERAZVIJENOST JEDINI NEPRIJATELj

Bujanovac-Preševo - Najveći problem u Bujanovcu je otvaranje novih radnih mesta, izjavio je zamenik predsednika opštine Stojanča Arsić, ukazujući da u lokalnoj vlasti „imaju problem da u svest ljudi usade da posla više neće biti u opštinskoj administraciji i javnom sektoru".

28. Januar 2015.

GENERAL SIMOVIĆ URUČIO DONACIJU VOJSKE ZA OBNOVU MANASTIRA PROHOR PČINjSKI

Vranje – Komandant Kopnene vojske general-major Milosav Simović uručio je igumaniji manastira Prohor Pčinjski Stefanidi novčani prilog za obnovu manastira.

28. Januar 2015.

NEMA OPASNOSTI OD IZBIJANjA EPIDEMIJE POSLE POPLAVA

Vranje - Nakon velikih poplava koje su prethodnih dana zadesile Vranje i čitav jug Srbije, situacija je sada pod kontrolom i radi se na utvrđivanju štete.

27. Januar 2015.

POZIV ZA MEDIJE - 27.01.2015

Pozivamo vas da u sredu 28. januara u 12 časova ispratite posetu Zorana Stankovića, predsednika Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, opštini Medveđa.

U 12 časova predsednik Koordinacionog tela Stanković, sastaće se u zgradi opštine sa predsednikom opštine Medveđa, Dragišom Petrovićem, zamenikom predsednika opštine Fljorimom Sahitijem i predsednikom Skupštine opštine Medveđa, Goranom Ivanovićem.

Izjave za medije su predviđene nakon  susreta sa čelnicima opštine.

26. Januar 2015.

MINISTAR ZA VANREDNE SITUACIJE VELIMIR ILIĆ POSETIO PČINjSKI OKRUG I POPLAVLjENA MESTA

Vranje - Prilikom obilaska brane „Prvonek“, Ilić je kazao da je najteža situacija u Vladičinom Hanu, gde su proradila klizišta i gde je veliki broj kuća ugrožen. Ministar je obećao i pomoć države u saniranju štete nastale izlivanjem reka i potoka.

26. Januar 2015.

PREIMENOVANjE 22 ULICE U BUJANOVCU

Bujanovac - Srpski članovi opštinske komisije za promenu naziva ulica u Bujanovcu saglasili su se sa promenom naziva 22 ulice u gradu, uglavnom za ulice u kojima žive Albanci, izjavio je danas jedan od članova opštinske komisije za promenu naziva ulica Miodrag Milković.

26. Januar 2015.

BUJANOVAC: UKRALI AUTO ISPRED POLICIJE

Bujanovac - Nedaleko od Policijske stanice u Bujanovcu ukraden je automobil „kadet suza", koji je zaplenjen prilikom hapšenja trgovaca belim robljem. Prema rečima načelnika Policijske uprave u Vranju, Slađana Velinovića, automobil je pronađen bez vozača i prateće dokumentacije i dovezen je nedaleko od stanice. Ukradeno vozilo je nekoliko dana bilo parkirano blizu stanice.

26. Januar 2015.

OTKRIVENI EMIGRANTI U VOZU KOD PREŠEVA

Preševo - Na železničkoj stanici Preševo, carinici su pronašli deset državljana Sirije i Alžira koji su ilegalno pokušali da pređu granicu sa Srbijom kako bi stigli do zemalja zapadne Evrope.

  Следећа страна»