Arhiva vesti
                   
23. Oktobar 2015.

OBJAVLjEN VODIČ „KAKO DO INFORMACIJA O IZVORIMA FINANSIRANjA I RESURSIMA ZA ŠKOLE, NASTAVNIKE I STRUČNE SARADNIKE"

Beograd -Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja...

22. Oktobar 2015.

RUDARSKO NASELjE LECE CENTAR FILMSKOG SLAVLjA

Medveđa – Selo Lece u opštini Medveđe izabrano je ove godine za obeležavanje Svetskog dana 50 godina od nastanka filmskog formata super 8 milimetara.

22. Oktobar 2015.

ODELjENjE SUBOTIČKOG EKONOMSKOG FAKULTETA U BUJANOVCU

Bujanovac – Potpisivanjem ugovora o donaciji radova i opreme između programa Evropski Progres i opštine Bujanovac, zvanično je okončana izgradnja objekta u kojem će biti smeštena prva dvojezična visokoškolska institucija na jugu Srbije – Odeljenje subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu.

21. Oktobar 2015.

AMERIKANCI U BAZI „JUG“

Bujanovac - U sredu će u Vojnoj bazi „Jug“ kod Bujanovca biti otvoren  savremeni Centar za simulacije u obuci, koji su Sjedinjene Američke Države donirale Vojsci Srbije.

21. Oktobar 2015.

SRPSKI POLICAJCI SPASLI DVE NAPUŠTENE SIRIJSKE BEBE

Preševo - Policajci Rajko Popov iz novosadskog Odreda Žandarmerije i Slobodan Zlatanović iz Interventne jedinice Policijske stanice u Kučevu pronašli su i spasli dve sirijske bebe i Preševu.

21. Oktobar 2015.

POČINjE LIKOVNI KONKURS ZA KALENDAR EVROPSKOG PROGRESA ZA 2016.

Beograd - Likovni konkurs za novogodišnji kalendar programa Evropski PROGRES, na temu „Evropa u mom kraju“, počinje za učenike i učenice srednjih škola i gimnazija u 34 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije.

21. Oktobar 2015.

ORGANIZACIJA ZA RAZVOJ I DEMOKRATIJU BUJANOVAC ORGANIZUJE EDUKACIJU O DISKRIMINACIJI ROMKINjA

Bujanovac - Organizacija za razvoj i demokratiju Bujanovac najavila je  realizaciju projekta „Reci NE diskriminaciji“, koji će se realizovati u nekoliko opština Pčinjskog i Jablaničkog okruga.

20. Oktobar 2015.

ODELjENjE SUBOTIČKOG EKONOMSKOG FAKULTETA U BUJANOVCU : POČETAK NASTAVE 26. OKTOBRA

Bujanovac – Nastava za studente svih godina Odeljenja subotičkog Ekonomskog fakulteta  u Bujanovcu neće početi u ponedeljak, 19. oktobra, kako je ranije bilo najavljeno, već sedam dana kasnije, odnosno 26. oktobra.

20. Oktobar 2015.

U BUJANOVCU ODRŽANA OBUKA ZA NASTAVNIKE „UČENICI PROMIŠLjAJU, A VI?“

Bujanovac - Građanske inicijative organizovale su 2. i 3.oktobra  obuku za nastavnike pod nazivom „Učenici promišljaju, a vi?" u Bujanovcu.

«Претходна страна   Следећа страна»