Arhiva vesti
                   

TECHSOUP BALKANS VODI PROGRAM DONACIJE SOFTVERA ZA NEVLADINE ORGANIZACIJE

28. Oktobar 2015.

Techsoup Balkans objavio je program donacije softvera za nevladine organizacije, od donatora Microsoft-a, Symantec-a, Bit Defender-a i Google-a. Program vodi Fondacija Mozaik iz Sarajeva u saradnji sa Techsoup Global, partener za Srbiju je Trag fondacija.

Na program donacije softvera mogu se prijaviti organizacije pravno registrovane u Srbiji i regionu.

Sve organizacije u regiji koju pokriva Techsoup Balkans (Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija i Srbija) mogu aplicirati na program, te ukoliko su njihove aktivnosti prodržane od strane donatorskih partnera, pristupiti dostupnom softveru.

Napomena: Organizacije kojima zahtevi za donaciju budu odobreni su obavezne da plate jednokratne administrativne troškove u iznosu 4-8% od tržišne cene odabranih proizvoda.

Postupak prijave:
1. Predstavnici zainteresovanih organizacija se mogu registrovati na www.techsoupbalkans.org gde prvo kreiraju svoj profil, a nakon toga ispune elektronsku prijavu za svoju organizaciju;
2. Uz prijavu je obavezno priložiti sledeća dokumenta: registracija, PIB broj i statut organizacije ili drugi dokument koji potvrđuju vaše aktivnosti.

Za sva dodatna pitanja ili informacije možete na:
info@techsoupbalkans.org
https://www.techsoupbalkans.org/bcs

https://www.facebook.com/TechsoupBalkans 

Izvor: Resurs centar i Koordinaciono telo