Arhiva vesti
                   

SAJAM INVESTICIONIH POTENCIJALA

20. Mart 2013.

Pozivamo sve zainteresovane privrednike iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa da u ponedeljak 25. marta prisustvuju prezentaciji koncepta „Sajma investicionih potencijala“. Prezentaciju i predstavljanje načina prijavljivanja na Sajmu, izložiće predstavnici Privredne komore Srbije u opštinama Bujanovac i Medveđa.

Za zainteresovane privrednike iz opštine Preševo i Bujanovac prezentacija će biti održana u sali Skupštine opštine Bujanovac 25. marta u 11 časova. Za privrednike iz opštine Medveđa prezentacija ideje „Sajma investicionih potencija“ biće predstavljena 25. marta u Skupštinskoj sali u 11 časova.

„Sajam investicionih potencijala“ biće održan 25. aprila u Beogradu u organizaciji Koordinacionog tela u saradnji sa Privrednom komorom Srbije. Posebnu podršku afirmaciji lokalne samouprave i privrednika daju Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opština Bujanovac, Preševo i Medveđa.

Svi zainteresovani privrednici mogu preuzeti koncept Sajma na sajtovima Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Privredne komore Srbije i Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opština Preševo, Bujanovac i Medveđa.

 Obrazac prijave za privrednike potrebno je popunjen poslati na  marketing@pks.rs.


Izvor: Koordinaciono telo


Preuzmite dokumenta

Prijava lokalne samouprave (doc)

Prijava privredna društva - dopuna lokacija (doc)

Prijava privredno društvo (doc)

Prezentacija (ppt)