Arhiva vesti
                   
15. Mart 2013.

JUG SRBIJE NIJE TEMA BRISELSKIH PREGOVORA

Deklaracija Albanca sa juga Srbije kojom se traži reciprocitet u pogledu prava koje Srbi na severu Kosova treba da dobiju neće se naći na pregovaračkom stolu u Briselu, kaže Zoran Stanković. Jedini dokument koji je osnova za razgovore jeste zajednička platforma od 25. februara, poručio Stanković.

14. Mart 2013.

U BUJANOVCU USAGLAŠENI STAVOVI ZA BUDUĆE RAZGOVORE

Bujanovac - Šef Misije OEBS u Srbiji Peter Burkhard izjavio je juče u Bujanovcu da su sa predsednikom Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, Zoranom Stankovićem, i predstavnicima Albanaca iz Bujanovca i Preševa, usaglašeni stavovi za buduće razgovore.

14. Mart 2013.

ZA SANACIJU OD POPLAVA 1,3 MILIONA DINARA

Izdvojeno 1,3 miliona dinara za prvu fazu sanacije od poplava u Bujanovcu i Preševu. Zatraženo je još šest miliona dinara, a očekuje se i pomoć nadležnih državnih organa, rekao predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu Zoran Stanković.

11. Mart 2013.

„PRAVA ALBANACA NISU UGROŽENA"

Beograd - Zoran Stanković kaže za Politiku da je jug Srbije neodvojivi deo naše države i da nema mesta poređenju prava Srba na severu Kosova sa pravima Albanaca u Srbiji.

11. Mart 2013.

KANCELARIJE ZA MLADE U PREŠEVU, BUJANOVCU I MEDVEĐI

Bujanovac, Medveđa - Zajednički problem mladih iz Bujanovca, Preševa i Medveđe je nemogućnost da u svojim mestima pronađu posao i zato najveći broj njih razmišlja o odlasku iz svog rodnog mesta.

11. Mart 2013.

POZIV ZA MEDIJE - 11.03.2013.

Pozivamo vas da ispratite sastanke i posetu Zorana Stankovića, predsednika Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije, Preševu i Bujanovcu 12. i 13. marta.

«Претходна страна