Arhiva vesti
                   
16. Decembar 2013.

INFORMACIJA O PROCEDURI PRIZNAVANjA DIPLOMA STEČENIH NA UNIVERZITETIMA SA TERITORIJE AP KOSOVO I METOHIJA

Sporazum o načinu priznavanju diploma postignut je u novembru 2011. godine u okviru dijaloga između Beograda i Prištine...

16. Decembar 2013.

RADIONICA O OSNOVAMA EVROPSKE UNIJE ZA STAŽISTE

Kancelarija za ljudska i manjinska prava organizovala je radionicu pod nazivom “Osnovi evrointegracija“u EU info centru, u klubu Doma omladine. Informacioni centar Evropske unije je mesto na kojem građani mogu da steknu znanja o Evropskoj uniji, njenim  institucijama i odnosima između EU i Srbije.

13. Decembar 2013.

AKCIJA PROTIV UPOTREBE PIROTEHNIČKIH SREDSTAVA U BUJANOVCU

Dom Kulture u Bujanovcu počinje jednonedeljnu kampanju podizanja svesti građana o mogućim posledicama korišćenja pirotehničkih sredstava

13. Decembar 2013.

GRAĐANI ŽELE BOLjU LOKALNU INFRASTRUKTURU

Vranje - Više od polovine građana u Pčinjskom okrugu smatra da je poljoprivreda osnov za ekonomski razvoj ovog kraja, i da je potrebno uložiti više novca iz budžeta za pomoć zemljoradnicima,  pokazuje istraživanje koje je sproveo Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID), uz finansijsku  podršku Evropske unije i Vlade Švajcarske, a preko Programa evropskog partnerstva sa opštinama EU PROGRES.

12. Decembar 2013.

PREDAVANjE PREDSTAVNIKA “FRUITS AND BERRIES” PROGRAMA

Predstavnici danskog „Fruits & Berries“ programa u sredu su u Bujanovcu održali informativni sastanak sa poljoprivrednicima ove opštine. Objavljen je i konkurs za dobijanje mehanizacije.

11. Decembar 2013.

DAN LjUDSKIH PRAVA U VRANjU

Vranje - Nizom akcija u Vranju je juče obeležen 10. decembar - Međunarodni dan ljudskih prava,  u  okviru kampanje “Mi – tu”. Akcija postavljanja info-pultova sa informacijama o načinima na koje građani mogu da ostvaruju ili zaštite svoja prava počela je konferencijom za novinare u Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite.

11. Decembar 2013.

PREZENTACIJA KODEKSA NOVINARA SRBIJE

U prostorijama OEBS-a u Bujanovcu predstavljen je Kodeks novinara Srbije, čiji tekst je preveden na albanski i romski jezik. Na prezentaciji su prisustvovali predstavnici TV “Preševo”, TV “Spektri”, RTV “Aldi”, RTV “Bujanovac”, nezavisnog informativnog portala “Tituli”, kao i novinari beogradskih dnevnih novina “Blic”

10. Decembar 2013.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 10.12.2013.

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, Zoran Stanković, sastao se danas u Klenikama sa radnicima „Gumoplastike“ iz Bujanovca i  tom prilikom razgovaralo se o planovima za naredni period i o problemima zbog prekida radnog odnosa.

9. Decembar 2013.

STANKOVIĆ: NOVI POPIS NA JUGU SLEDEĆE GODINE

Realno je da novi popis u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa bude sledeće godine, rekao predsednik Koordinacionog tela za te tri opštine Zoran Stanković. Pošto u budžetu za sledeću godinu nisu predviđena sredstva za popis...

6. Decembar 2013.

STANKOVIĆ: SITUACIJA NA JUGU CENTRALNE SRBIJE STABILNA

Predsednik Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa Zoran Stanković rekao je juče da je, uprkos zastoju u dijalogu sa liderima albanskih partija, bezbednosna situacija na jugu centralne Srbije stabilna...

«Претходна страна   Следећа страна»