Архива вести
                   
18. мај 2022.

МИЛЕНИ И ВЕРИЦИ ИЗ БУЈАНОВАЧКОГ ДОМА ЗДРАВЉА ПРИЗНАЊЕ ПОВОДОМ ДАНА МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА

Прешево – Бујановац -  Београд - Милена Николић из Бујановца и Верица Јанковић из Врања, медицинске сестре бујановачког Дома здравља, добитнице су Сребрног знака који за стручност у раду додељује Удружење здравствених радника Пчињског округа, поводом Дана медицинских сестара.

17. мај 2022.

НВО „АКТИВ“ ПОКРЕНУЛА САЈТ СРПСКО-АЛБАНСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА

Београд - НВО „Актив“ из Косовске Митровице покренула је нови сајт „Српско-албанско пријатељство“ који је званично представљен у Центру грађанске енергије.

17. мај 2022.

МИЊА ИЗ БУЈАНОВЦА ИДЕ НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ

Бујановац – Београд - Миња Ташковић из Бујановца, ученица првог разреда Гимназије “Бора Станковић” у Врању, пласирала се на републичко такмичење из биологије које ће бити одржано 29. маја у Новом Саду.

16. мај 2022.

„СРПСКИ ШТИТ“ У БАЗИ ЈУГ КОД БУЈАНОВЦА

Бујановац– Београд -  У бази „Југ“ и на полигону „Боровац“ код Бујановца реализована је тродневна тактичка вежба под називом „Српски штит“, у оквиру припрема за учешће у мировној операцији Уједињених нација у Либану.

16. мај 2022.

ДЕЈАН ДОДИЋ, ТРЕНЕР КМФ БСК: ХВАЛА СВИМА КОЈИ СУ ВЕРОВАЛИ У НАС

Бујановац – Београд - Футсалери КМФ БСК подигли су пехар шампиона Треће лиге Исток  у Бујановцу на фешти каква одавно није виђена у Спортској хали „Младост“.

16. мај 2022.

ЂАЧКИ КРОС У ЛЕВОСОЈУ, ПОБЕДНИЦИ ИДУ У ЛЕСКОВАЦ

Бујановац – Београд -  У традиционалном Кросу РТС-а “Кроз Србију” који се одржао широм Србије учествовали су и ученици Основне школе “Вук Стефановић Караџић” у Левосоју.

13. мај 2022.

ИЗ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА СУБВЕНЦИЈЕ У ИЗНОСУ ОД 40 МИЛИОНА ЗА ПРИВРЕДНИКЕ

Бујановац – Координационо тело за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа расподелиће 40 милиона динара субвенција за привреднике у Бујановцу, Прешеву и Медвеђи. Конкурс је отворен до 10. јуна.

13. мај 2022.

ПРЕДУЗЕТНИЦИМА ОД ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ 18 МИЛИОНА ДИНАРА, КОНКУРС ДО 31. МАЈА

Бујановац – Београд - Предузетницима у општини Бујановац ове године биће расподељено 18 милиона динара субвенција из буџета из локалне самоуправе. Конкурс ће бити отворен до 31. маја.

13. мај 2022.

СНЕЖАНА МИШИЋ: УЧЕНИЦИ НЕ ЗНАЈУ КОМЕ ДА СЕ ОБРАТЕ КАД УПАДНУ У ЗАМКУ ДИГИТАЛНОГ НАСИЉА

Бујановац – Београд -  Око 80 одсто средњошколаца је доживело или доживи неки вид вршњачког насиља, укључујући и дигитално насиље, каже Снежана Мишић, педагошкиња у Средњој школи “Свети Сава” у Бујановцу.

11. мај 2022.

СВИ НА СТАДИОН: ФУДБАЛСКИ ТУРНИР МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Турнир у фудбалу “Coca Cola” куп, који се традиционално организује у оквиру манифестације Спортске игре младих, биће одржан 15. маја на градском стадиону у Бујановцу са почетком у 10 часова. Најуспешнија екипа надметање ће наставити на регионалном такмичењу у Сурдулици.

«Претходна страна   Следећа страна»