Архива вести
                   
21. фебруар 2022.

РАСПРАВА О ЗАШТИТИ ПЧИЊЕ: БУЈАНОВЧАНИ ТРАЖИЛИ УКЛАЊАЊЕ ХИДРОЕЛЕКТРАНА

Бујановац – Београд - На Јавној расправи о предлогу Уредбе о заштити Предела изузетних одлика “Долина Пчиње”, одржаној у Бујановцу, на захтеве грађана да се под заштиту стави и горњи ток реке Пчиње представници Завода за заштиту природе Србије...

17. фебруар 2022.

АКЦИЈА МИЛИЈАРДА УСТАЛА И У БУЈАНОВЦУ: СТОП НАСИЉУ НАД ДЕВОЈЧИЦАМА И ЖЕНАМА

Бујановац – Београд -   У оквиру светске кампање “Једна милијарда устаје”  на градском тргу у Бујановцу организована је  акција са циљем да се јавности укаже на постојање родног насиља над девојчицама и женама.

17. фебруар 2022.

БУЈАНОВЧАНИН АЈВАНКО ИСМАИЛОВИЋ ОБЈАВИО РОМАН „ВРТЛОГ СТРАСТИ“

Бујановац – Београд -  Млади бујановачки писац Ајванко Исмаиловић написао је књигу “Вртлог страсти” чија је промоција одржана у Бујановцу.

14. фебруар 2022.

МЛАДИ АЛБАНЦИ АКТИВНО УЧЕ СРПСКИ

Прешево – Београд -  Око педесет младих Албанаца у Прешеву завршило је курс и добило сертификате за познавање српског језика.

14. фебруар 2022.

ЈАВНА РАСПРАВА О ЗАШТИТИ ПЧИЊЕ 18.ФЕБРУАРА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Јавна расправа о предлогу Уредбе о заштити Предела изузетних одлика “Долина Пчиње” биће одржана 18. фебруара од 11 сати у Општини Бујановац.

11. фебруар 2022.

КОНКУРС ЗА УДРУЖЕЊА ИЗ НЕРАЗВИЈЕНИХ ОПШТИНА И БУЈАНОВАЦ МЕЂУ ЊИМА

Бујановац – Београд -  Министарство за унапређење развоја недовољно развијених општина, које води Новица Тончев, расписало је јавни позив за доделу бесповратних средстава у износу од 15 милиона динара удружењима из ових општина.

10. фебруар 2022.

ИЗЛОЖБА СЛИКА АЛЕКСАНДРЕ АНЕ МИКАРИЋ 14. ФЕБРУАРА У ФОАЈЕУ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Београд - Изложба слика Александре Ане Микарић, под називом “Игра живота” биће представљена 14. фебруара од 18 сати у фоајеу Културног центра општине Медвеђа.

8. фебруар 2022.

ЖАКЛИНА ЦВЕТКОВИЋ, ГЛАВНА УРЕДНИЦА „ИНФОЦЕНТАР ЈУГА“, НОВА ВЛАСНИЦА РАДИО МЕДВЕЂЕ

Медвеђа – Београд - Нова власница Радио Медвеђе је новинарка, власница портала “Инфоцентра југ”, Жаклина Цветковић.

8. фебруар 2022.

ЛОВАЧКА ЗАБАВА 12. ФЕБРУАРА

Бујановац – Београд - Традиционална ловачка забава ове године биће организована у бујановачком ресторану “Кече” у суботу (12. фебруар) са почетком у 13 сати.

7. фебруар 2022.

ДРАГАН КУЛИЋ ИМЕНОВАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА ПРИВРЕМЕНОГ ОРГАНА У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Београд - На седници Владе Републике Србије донета је Одлука о увођењу Привремених мера у општини Медвеђа. За председника Привременог органа именован је Драган Кулић, координатор СНС-а у овој општини.

«Претходна страна   Следећа страна»