Архива вести
                   
21. октобар 2022.

ШКОЛА „Б. РАДИЧЕВИЋ“ У БУЈАНОВЦУ ДОБИЈА СПОРТСКУ САЛУ ВРЕДНУ 150 МИЛИОНА ДИНАРА

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац отворила је тендер за извођаче радова у другој фази реконструкције ОШ “Бранко Радичевић” у Бујановцу, којом је предвиђено реновирање спортске сале са партерним уређењем. Процењена вредност радова је 150,5 милиона динара, а фирме могу да шаљу понуде до 14. новембра.

19. октобар 2022.

ЂАЦИ У ЛЕВОСОЈУ ТРЧАЛИ ЗА СВОЈЕ ДРУГАРЕ

Бујановац – Београд -  Ученици ОШ „Вук Караџић“ у Левосоју учествовали су у традиционалној „Трци за срећније детињство“ како би помогли материјално угроженим другарима.

19. октобар 2022.

ДИРЕКТОРКА СШ „СВЕТИ САВА“: ШКОЛА ЋЕ БИТИ РЕНОВИРАНА ОД ТЕМЕЉА ДО КРОВА

Бујановац – Београд - Бујановачка Средња школа “Свети Сава” биће комплетно реновирана, од темеља до крова, тако да ће школа добити потпуно нови изглед, најављује директорка Бисерка Јовићкаже. Она каже да ће се реконструисати и школска радионица, двориште, спортски терен, али ће промене бити и на фискултурној сали.

19. октобар 2022.

ИЗБОРИ ЗА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ 4. ДЕЦЕМБРА

Бујановац – Београд -  Избори за чланове Савета месних заједница у општини Бујановац биће одржани 4. децембра.

19. октобар 2022.

БОРБА ПРОТИВ ТРГОВИНЕ ЉУДИМА У БУЈАНОВЦУ ЧЕКА НА ОПШТИНУ

Бујановац – Београд - Локална мрежа за борбу против трговине људима у Бујановцу ће уз појачану сарадњу свих надлежних институција бити завршена до краја године, закључено је у Бујановцу на састанку одржаном поводом Европског дана борбе против трговине људима.

17. октобар 2022.

ЂАЦИ ИЗ „Н. ФРАШЕРИ“ И „Б. РАДИЧЕВИЋ“ ЗАЈЕДНО УЧИЛИ О ЕКОЛОГИЈИ

Бујановац – Београд -   Ученици бујановачких основних школа “Бранко Радичевић” и “Наим Фрашери” учествовали су на радионицама о екологији и заштити животне средине у оквиру пројекта “Зелени талас“ који спроводи Удружења грађана “Суседи за мир 017” из Бујановца.

17. октобар 2022.

ВЕЧИТИ ЈУЖЊАЧКИ ДЕРБИ ДИНАМО – БСК У „БЕТОН“ ЛИГИ

Бујановац – Београд -  Вечити јужњачки дерби између бујановачког БСК-а и врањског Динама завршен је нерешеним резултатом 2:2. Утакмица је одиграна у Врању, у оквиру петог кола Пчињске окружне лиге.

17. октобар 2022.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА СТРУЧНУ ПРАКСУ

Бујановац – Београд -   Општина Бујановац објавила је Јавни позив за послодавце који желе да учествују у програму стручне праксе и приме приправнике на рад од 6 до 12 месеци.

14. октобар 2022.

ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО У ЛЕВОСОЈУ

Бујановац – Београд -  Црвени крст Бујановцу заједно са Основном школом “Вук Стефановић Караџић” у Левосоју, у понедељак  (17. октобар) организује традиционалну “Трку са срећније детињство”. Трка ће се одржати на стадиону у Левосоју са почетком од 13 часова.

14. октобар 2022.

СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖЕН ДАН ШКОЛЕ У ЖБЕВЦУ- ОТВОРЕНЕ ДОГРАЂЕНЕ УЧИОНИЦЕ

Бујановац – Беогтрад – Дан школе „Драгомир Трајковић“ у Жбевцу свечано је обележен културно-уметничким програмом који су приредили ђаци са својим наставницима.Том приликом  отворене су  новоизграђене учионице које је финансирало Министраство просвете, науке и технолошког развоја.

«Претходна страна   Следећа страна»