Архива вести
                   
10. септембар 2021.

ТРЕЋУ ДОЗУ У БУЈАНОВЦУ ПРИМИЛО 350 ЉУДИ

Бујановац – Београд - Трећу дозу вакцине против корона вируса у Бујановцу је примило нешто више од 350 људи, показују најновији подаци Дома здравља.

9. септембар 2021.

ВУЧИЋ НАКОН САСТАНКА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ОЕБС-а О СИТУАЦИЈИ У ПРЕШЕВУ И БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Прешево -  Београд – Председник Републике Србије, Александар Вучић изјавио је током обраћања јавности да ће држава Србија и даље предано радити на интеграцији Албанаца на југу централне Србије.

8. септембар 2021.

МEДВEЂА ИЗДВОЈИЛА ТРИ МИЛИОНА ЗА ПОМОЋ ПОЉОПРИВРEДНИЦИМА

Медвеђа – Београд – За спровођeњe свог програма подршкe пољоприврeди и руралном развоју Мeдвeђа јe у општинском буџeту опрeдeлила 3,1 милион динара.

7. септембар 2021.

НАСТАВНИЦИ ОДЛУЧИЛИ, У ШКОЛИ Б. РАДИЧЕВИЋ БЕЗ БЕСПЛАТНИХ УЏБЕНИКА ФОНДАЦИЈЕ „КАВЧИЋ“

Бујановац – Београд -  У Основној школи „Бранко Радичевић“ у Бујановцу ове школске године се неће користити нити један бесплатан уџбеник који нуди Фондација Кавчић, потврдио је Бујановачким директор школе Ненад Тасић.

7. септембар 2021.

АРИФИ ПРИМИО ТРЕЋУ ДОЗУ, ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА СЕ ВАКЦИНИШУ

Бујановац – Београд - Председник општине Бујановац Нагип Арифи недавно је примио трећу дозу вакцине против корона вируса и позвао грађане да следе његов пример.

3. септембар 2021.

ДОДЕЉЕНИ УГОВОРИ ЗА БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА ПРЕДУЗЕТНИЦИМА

Бујановац – Прешево – Београд - Додела уговора за бесповратна средства предузетницима из Прешева, Бујановца и Медвеђе, која је и за ову годину обезбедило Координационо тело, обављена је у амфитеатру Одељења економског факултета из Суботице у Бујановцу.

2. септембар 2021.

ПОСЕТА АМБАСАДОРА ОЕБС- А У СРБИЈИ БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд – На званичној страници Мисије ОЕБС-а у Србији, истакнуто је да је Амбасадор Јан Брату срдачно дочекан у Бујановцу, те да је разговор био конструктиван. У саопштењу стоји да је Мисија посвећена промоцији отвореног и инклузивног дијалога на свим нивоима управљања, за добробит свих грађана у Јужној Србији.

2. септембар 2021.

ОПШТИНА РЕКОНСТРУИШЕ ПУТ ДО БУЈАНОВАЧКОГ ЈЕЗЕРА, ДОГОДИНЕ ЧИШЋЕЊЕ

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац ће финансирати реконструкцију пута ка Бујановачком језеру са 2,9 милиона динара, а за  наредну годину се планира његово чишћење.

2. септембар 2021.

ПРЕДСЕДНИК КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА У ПОСЕТИ БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Једнонационална власт у Бујановцу је политичко питање и није у надлежности Координационог тела, поручио је, након састанка са политичким лидерима Срба, председник овог тела Зоран Станковић.

1. септембар 2021.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 01.09.2021.

Председник Координационог тела, Зоран Станковић, боравиће у четвртак и петак 02. и 03.септембра у општинама Бујановац и Прешево.

«Претходна страна   Следећа страна»