Архива вести
                   
17. септембар 2021.

ПРИЛИКА ЗА МЛАДЕ БУЈАНОВЧАНЕ ДА СЕ ШКОЛУЈУ У АМЕРИЦИ

Бујановац – Београд -  Бујановачки ученици имаће прилику да школску 2022./23. годину проведу у Америци као стипендисти америчке Владе у оквиру “FLEX” програма размене ученика.

17. септембар 2021.

РЕБАЛАНСОМ БУЏЕТА ОБЕЗБЕЂЕН НОВАЦ ЗА ПЕРСОНАЛНЕ АСИСТЕНТЕ И АУТОЧИСТИЛИЦУ УЛИЦА

Бујановац – Београд - Ребалансом буџета општине Бујановац, обезбеђен је новац за финансирање надзора реконструкције бујановачке ОШ “Бранко Радичевић”, набавку ауточистилице и измиривање дуга према персоналним асистентима.

16. септембар 2021.

У БУЈАНОВЦУ СЕ НИКО НИЈЕ ПРИЈАВИО ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ, ОПШТИНА МЕЊА УСЛОВЕ

Бујановац – Београд - Да би добили новац из општинског буџeта за замeну столаријe на кућама и становима, мeштанима општинe Бујановац вишe нијe нeопходна грађeвинска дозвола или рeшeњe о озакоњeњу објeкта, вeћ јe довољно и да су само поднeли захтeв за лeгализацију.

15. септембар 2021.

“НЕБЕСКЕ ХЕРОИНЕ СВЕТА” У МЕДВЕЂИ И ЛЕСКОВЦУ

Медвеђа – Београд - Радмила Тонковић је промовисала своју монографију „Небеске хероине света“, књигу коју је посветила женама које су имале велику улогу у ваздухопловству широм света. Промоција је најпре одржана у Медвеђи...

14. септембар 2021.

ШАНСА ЗА МЛАДЕ ЗА СТРУЧНУ ПРАКСУ У БЕОГРАДУ

Бујановац – Прешево – Медвеђа - Београд -  Свршени дипломци, њих 10, из Бујановца, Прешева и Медвеђе, уз подршку ОЕБС-а добиће прилику за стручну праксу у различитим републичким институцијама у Београду.

14. септембар 2021.

РАДИОНИЦА ЗА МЛАДЕ НА БУЈАНОВАЧКОМ ЈЕЗЕРУ

Бујановац – Београд -  Млади Срби и Албанци из бујановачких средњих школа “Свети Сава” и “Сезаи Сурои” заједно су учествовали на радионици “Summer camp” одржаној на обалама Бујановачког језера.

13. септембар 2021.

ОД ЈУЛА СТЕРИЛИСАНО 80 ПАСА ЛУТАЛИЦА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Од склапања уговора са Општином Бујановац, у јулу месецу ове године, Ветеринарска станица је чиповала и стерилисала 80 паса луталица. Нова акција ће уследити када локална самоуправа то затражи.

13. септембар 2021.

КАРАТИСТИМА БСК-а 13 МЕДАЉА У ЛЕСКОВЦУ

Бујановац – Београд - Борци Карате клуба БСК освојили су 13 медаља на Међународном карате турниру ИПОН 2021 у  Лесковцу, у конкуренцији 14 клубова из Србије и Бугарске.

10. септембар 2021.

РОДИТЕЉИ ТРАЖЕ ОТВАРАЊЕ „ДНЕВНОГ БОРАВКА“ ЗА ДЕЦУ ОМЕТЕНУ У РАЗВОЈУ

Бујановац – Београд -  Родитељи деце ометене у развоју заједно са надлежнима у локалној самоуправи и Бујнановачким, покрећу иницијативу да се за децу са сметњама у развоју отвори дневни боравак у којем би могли да се друже међусобно, уз помоћ и подршку лиценцираних и стручних лица.

10. септембар 2021.

АСФАЛТ НА УЛИЦАМА КОД ПАРКА У БУЈАНОВЦУ КАД КОМУНАЛАЦ ЗАВРШИ КАНАЛИЗАЦИЈУ

Бујановац – Београд -  За асфалтирање улица код градског парка у Бујановцу чека се на ЈП „Комуналац“ који је задужен да регулише мрежу атмосферске канализације, речено је у Општинској управи.

«Претходна страна   Следећа страна»