Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 01.09.2021.

1. септембар 2021.

Председник Координационог тела, Зоран Станковић, боравиће у четвртак и петак 02. и 03.септембра у општинама Бујановац и Прешево.

У четвртак 02. септембра у 10 часова у просторијама Координационог тела у Бујановцу, биће одржан састанак са представницима српских политичких партија.  Након састанка у 11 часова предвиђене су изјаве за медије Зорана Станковића, председника Координационог тела.

У 11 часова и 15 минута Станковић ће посетити Дом здравља Бујановац, а у 11 часова и 45 минута уследиће изјаве за медије. Затим ће председник Координационог тела посетити Предшколску установу „Наша Радост“ и у 12 часова и 30 минута након посете дати изјаве за медије.

У петак 03. септембра предвиђена је посета општини Прешево током које ће Станковић обићи Дом здравља и Предшколску установу „8.март“ у том граду.

Истог дана у 13 часова у амфитеатру Одељења економског факултета из Суботице у Бујановцу уследиће додела уговора за бесповратна средства предузетницима. Поред председника Координационог тела Владе Србије, Зорана Станковића конференцији за новинаре ће присуствовати и председник општине Бујановац, Нагип Арифи, председница општине Прешево, Ардита Синани и председник општине Медвеђа, Небојша Арсић као и неко од изабраних привредника из тих општина.

Председник Координационог тела ће се током посете редовно састати са председницима општине Бујановац и Прешево.