Архива вести
                   

АСФАЛТ НА УЛИЦАМА КОД ПАРКА У БУЈАНОВЦУ КАД КОМУНАЛАЦ ЗАВРШИ КАНАЛИЗАЦИЈУ

10. септембар 2021.

Бујановац – Београд -  За асфалтирање улица код градског парка у Бујановцу чека се на ЈП „Комуналац“ који је задужен да регулише мрежу атмосферске канализације, речено је у Општинској управи.

„Припремни радови за атмосферску канализацију, колико сам ја обавештена, су у току и треба да буду завршени ове недеље. За те улице је неопходно решавање мреже атмосферске канализације и сада, када је скинут асфалт,  прави је тренутак за то. Желимо да избегнемо ситуацију да имамо нови асфалт и тротоаре, а да се вода поново излива“, каже начелница Одељења за инвестиције и развој Фазила Аземовић.

Од комуналног предузећа се очекује да инсталира око 400 метара цеви и изради одговарајуће шахте.

„Договорено је да „Комуналац“ и извођач радова на реконструкцији координирају радове. Да извођач не чека да „Комуналац“ заврши свој део посла, већ да у међувремену ради нешто друго, јер уговорени рок тече. Мало је напето, али мислим да ће коначно решавање одвођења вода бити на задовољство свих“, каже Аземовић.

Асфалт је скинут у улицама Браће Стошић и Вука Караџића, а то ће бити урађено и у Улици 1. мај, која ће, док трају радови, бити затворена за саобраћај.

Извор: Бујановачке, Координационо тело