Архива вести
                   
19. октобар 2021.

У ШКОЛУ„Б. РАДИЧЕВИЋ“ СТИГЛЕ КЊИГЕ И ГРЕЈАЊЕ

Бујановац – Београд – У ОШ Бранко Радичевић у Бујановцу стигли су бесплатни уџбеници, који су каснили готово два месеца. Грејање је санирано, па су тако решени неки од проблема са којима се школа мучила.

18. октобар 2021.

ПОЧЕТАК ОБЕЛЕЖАВАЊА АКАДЕМСКЕ ГОДИНЕ НА ФАКУЛТЕТУ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд – Обележавању почетка академске године на Економском факултету у Бујановцу присуствовали су министар просвете, Бранко Ружић, амбасадор и шеф Мисије ОЕБС-а у Србији, Јан Брату, високи комесар за националне мањине...

15. октобар 2021.

БУЈАНОВАЧКИ ЦРВЕНИ КРСТ СПРЕМА ПАКЕТЕ ПОМОЋИ ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ

Бујановац – Београд - За 1170 материјално најугроженијих домаћинстава у општини Бујановац Црвени крст је спремио пакете хране и хигијене и подела почиње следеће недеље.

14. октобар 2021.

ДР МУСТАФА: ТРЕБА СЕ ВАКЦИНИСАТИ И ПРОТИВ СЕЗОНСКОГ ГРИПА И ПРОТИВ КОРОНЕ

Бујановац – Београд - Вакцинација против сезонског грипа требало би да крене ускоро, најављују у Дому здравља у Бујановцу, али на који начин ће се одвијати још увек није познато.

14. октобар 2021.

ПОКРЕТАЊЕ ПРОИЗВОДЊЕ ДУВАНА У БУЈАНОВЦУ, ОПШТИНА ЗОВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ

Бујановац – Београд - Пољопривредници у општини Бујановац  који су заинтересовани за гајење дувана треба да се јаве Служби за пољопривреду у Општинској управи.

12. октобар 2021.

ДЕЦА БУЈАНОВЦА: ДА НАС ВОЛИТЕ И РАЗУМЕТЕ

Бујановац – Београд – Дечија недеља обележена је у свим бујановачким вртићима едукативним садржајем и активностима.

12. октобар 2021.

ГРЕЈАЊЕ У ШКОЛИ БРАНКО РАДИЧЕВИЋ ОД 15. ОКТОБРА

Бујановац – Београд - Грејна сезона у Основној школи „Бранко Радичевић“ у Бујановцу почеће на време 15. октобра, упркос проблемима са инсталацијама, рекао је директор школе Ненад Тасић. Ипак, последњих неколико дана деца бораве у хладним учионицама, јер је поправка у току.

11. октобар 2021.

Професор Зоран Станковић, председник Координациног тела сахрањен у Алеји заслужних грађана уз војне почасти

Зорану Станковићу, председнику  Координационог  тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, почаст на Комеморацији одале су породица, родбина, министар одбране и бројне колеге са којима је у својој богатој вишедеценијској  каријери радио и сарађивао. Комеморација је одржана у Дому војске Србије.

7. октобар 2021.

ОБАВЕШТЕЊЕ (07.10.2021.)

Комеморација поводом смрти професора Зорана Станковића,председника Координационог тела,биће одржана у петак 08.10.2021. године у 11 часова, у Дому Војске Србије у Београду. Сахрана ће бити истог дана (8.10.2021.) у 15:30 часова на Новом гробљу. Професор Зоран Станковић ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана, уз војне почасти.

5. октобар 2021.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ (05.10.2021.)

Са великом тугом обавештавамо јавност да је председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа преминуо у 67. години живота.

«Претходна страна   Следећа страна»