Архива вести
                   
30. март 2020.

КОРОНА ЗАТВАРА ПИЈАЦЕ

Бујановац – Једна од нових мера у борби против корона вируса које је у суботу усвојила Влада је и затварање пијаца.

30. март 2020.

БУЈАНОВАЧКИ ПЧЕЛАРИ ДОНИРАЈУ МЕД

Бујановац –Акцији борбе против корона вируса и помоћи становништву у овим тешким временима допринели су и бујановачки пчелари из Удружења “Полен 2012”.

30. март 2020.

ВЕТЕРИНАРСКА И ОПШТИНА ДЕЗИНФИКУЈУ ЦЕО БУЈАНОВАЦ

Бујановац – Бујановац је један од ретких градова у Србији који ће комплетно бити дезинфикован против корона вируса, захваљујући сарадњи локалне самоуправе и Ветеринарске станице.

30. март 2020.

ВОЛОНТЕРИ ИЗ МЕДВЕЂЕ ПОДЕЛИЛИ ПАКЕТЕ НАЈУГРОЖЕНИЈИМ ПОРОДИЦАМА У ДОЊЕМ БУЧУМЕТУ, ГАЈТАНУ, ПЕТРИЉУ И ЧОКОТИНУ

Медвеђа – Средствима из буџета општине Медвеђа у износу од 900.000 динара, набављене су основне животне намирнице за неких 500 пакета помоћи намењеним најсиромашнијој категорији становника на територији општине Медвеђа.

27. март 2020.

ПЕНЗИЈЕ ПУТЕМ ДОСТАВЕ ИЛИ ОВЛАШЋЕЊА

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, у консултацијама са председником Републике Србије, донела је одлуку да се исплате пензија за грађане врше уз посебна овлашћења, као и путем доставе.

27. март 2020.

ПОСЕБНЕ ТЕЛЕФОНСКЕ ЛИНИЈЕ У ЈУЖНОЈ СРБИЈИ ЗА ОНЕ КОЈИ СУ ДОШЛИ ИЗ ИНОСТРАНСТВА

У Домовима здравља у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи су отворени посебни бројеви телефона преко којих ће грађани са респираторним тегобама и температуром моћи да се јаве,  а у Заводу за јавно здравље Врање је отворено још 9 линија за све људе који су дошли из иностранства и за оне који желе да се информишу у вези са вирусом корона.

27. март 2020.

СТАТИСТИКА COVID-19 У СРБИЈИ

Канцеларија за ИТ и еУправу отворила је податке и учинила доступним статистику о броју заражених вирусом COVID-19 на територији  Републике Србије.

27. март 2020.

ЕПИДЕМИОЛОГ ТИОДОРОВИЋ: ГВОЗДЕНА ДИСЦИПЛИНА, ДА ИЗДРЖИМО ДО МАЈА

Бујановац, Београд – У наредне две недеље потребна нам је гвоздена дисциплина, да издржимо до краја априла или почетка маја кад корона вирус неће моћи да издржи, поручио је нишки епидемиолог, проф др Бранислав Тиодоровић.

27. март 2020.

ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ БУЈАНОВЧАНЕ 4.000 ПАКЕТА ПОМОЋИ

Бујановац – Са 300.000 динара издвојених из буџета, Општина Бујановац обезбедиће за најугроженије суграђане 4.000 пакета са основним животним намирницама и средствима за хигијену.

27. март 2020.

У МЕДВЕЂИ ПОЧЕЛА ПОДЕЛА ПАКЕТА ПОМОЋИ НАЈСИРОМАШНИЈИМ ПОРОДИЦАМА И ЧЛАНОВИМА УДРУЖЕЊА “СРЦЕ ЗА ДЕЦУ”

Медвеђа – Захваљујући средствима која су опредељена на Општинском Већу из буџета локалне самоуправе, набављене су намирнице и исте су смештене у Спортској хали...

«Претходна страна   Следећа страна»