Архива вести
                   

ЦДИ ПРИКУПЉА ПОРУКЕ ПОДРШКЕ ОБОЛЕЛИМА ОД КОРОНА ВИРУСА

29. децембар 2020.

Врање - Активисти Центра за друштвене интеграције (ЦДИ) у Врању су позвали све људе добре воље да се укључе у акцију подршке оболелима од корона вируса тако што ће им упутити речи охрабрења и подршке, као и жеље за брзо оздрављење.

„Подстакните их и ободрите јер психичка подршка и чилост духа је и те како битна за оболеле. Поред материјалне помоћи коју прикупљамо, одштампаћемо и поруке охрабрења и жеље за брз опоравак које грађани буду слали“, каже се у саопштењу ЦДИ.

Поруке подршке грађани могу да шаљу на мејл адресу Пoruke podrške građani mogu да шаљу nа мејл адресу pomocobolelimaodcovida19@gmail.com или да их  оставе на следећим локацијама: Позориште „Бора Станковић“ Врање, Галерија Народног музеја, Галерија Народног универзитета, Апотека Врање - на шеталишту, PS Фashion Vigo Врање.

Поменуте активности се спроводе у оквиру „Пројекта за унапређење оквира за давање“, који реализује Коалиција за доброчинство, а  спроводи Фондација Ана и Владе Дивац уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД).

Извор: ОК Радио и Координационо тело